|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#251 |
Senior Member
|
![]()
Ok,stavljam jedan sloj agrila i to je dovoljno.Nisam ni predpostavio da je postavljanje lajsni i platna toliko zaguljeno,cini mi se da sam sve drugo lakse nekako uradio,ali za ovo treba imati zivaca.Tu su i neke fotke,a ja sam nekako izgubio volju,bas mi je tesko da se nateram da nesto uradim,zato i tako polako sve ide.Blago onome koji moze da angazuje majstore i strucnjake za ovako neku akciju,da sam znao sta me sve ceka dobro bih razmislio da li bih se uopste upustao u ovu avanturu.
veliki pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Moderator
|
![]()
haha nemoj da kuka?, neki to rade svaki dan
![]() U SLO ako unajmi? profesionalce ko?ta za jedan 40-50m3 prostor sve naokolo raspeta tkanina cca. 300-600?, kakva je sreča. Va?no da če? biti zadovoljan sa rezultatima...
We are Dyslexia of Borg. Fusistance is retile. Your ass will be laminated. Nenad Patkovic https://www.facebook.com/NedPat34 https://www.facebook.com/aeracoustics www.aer-acoustics.com http://www.distopiksound.com/ https://mixanalog.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Inače, sve fino izgleda, ali kako ćeš farbati lajsne kada si ih već postavio? Ne vidi se na slikama, ali izgledaju kao da nisu pofarbane ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Senior Member
|
![]()
Sto se tice lajsni imao sam srecu da sam pri kupovini laminata kupio blizu 3 paketa lajsni koje su mi ostale kao visak.Sada su dobro dosle,nisu drvene vec od istog materjala kao i laminat tako da nema potrebe za bilo kakvo farbanje,a i ok izgledaju za ovu namenu.Imam problema samo na onim mestima gde sam heftao platno jer se vidi i ruzno izgleda,jedino sto mi pada napamet to je da isecem trake istog materjala mikrofibera i pokrijem ta mesta,neke ce pokriti i same letvice MLS-a.To je posledica neiskustva,neke stvari ne mozes da predvidis,u principu sam zadovoljan izgledom,zvukom jos ne znam jer nisam jos probao, a jedva cekam.
Veliki Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Senior Member
|
![]()
Resih da se malo pokrenem,evo kako izgleda plafon jos da ga izlakiram i okacim.Nekako mi je lakse posto se nazire i neki kraj. Nego htedoh da pitam da li da pozicioniram MLS na plafonu po sirini ili po duzini sobe? Slusanje tj.zvucnici su mi okrenuti po duzini,valjda sam dobro objasnio, sta hocu da pitam.
Pozz Grada |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Moderator
|
![]()
Probaj da skiciras sta je za tebe "po sirini" a sta "po duzini", bice sigurnije.
Pozdrav bogi
![]() |
#257 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ako počinje? sa MLS difuzorom sa prednje strane (gdje su ti zvučnici, makar mo?e i na zadnjem zidu početi) i idu okomito lijevo-desno, tako da se na lijevom zidu pojavljuje zrcalna slika desne strane i obrnuto, onda ti je na cloudu samo produ?etak lijevog zida, odnosno desnog. Kada pogleda? u cijelosti te letvice, dobije? dojam da se one prote?u od lijevogazida, po plafonu, pa do desnoga zida ... kao jedna crta ... Kod mene je bio drugi slučaj, ali ako mo?e? ovo da napravi?, neka te moj slučaj ne brine ![]() Izgleda cool ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Senior Member
|
![]()
Evo neke skice,mozda je jasnije sta me muci,da li da letvice MLS kucam po sirini ili duzini sobe na plafonu?
pozz Grada |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Senior Member
|
![]()
Da pocecu od prednjeg zida,gde su zvucnici, horinzontalno.Po toj logici onda bi trebao ako sam dobro ukapirao na plafonu ici po sirini sobe?
Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ne zelim da nagadjam niti da pogadjam. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Majstor A.Dijanovic odgovara | alek019 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 22-02-2010 09:40 PM |
razyebo sam sint ima li dobar majstor u bgd? | InsaneEyes | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 17-08-2009 07:47 PM |
potreban majstor za monitor | MiGi | Monitoring | 9 | 18-03-2009 02:36 PM |
Dobar majstor za mixete u bg? | voomighty | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 25-01-2009 02:27 PM |
Majstor | on Lord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 12-12-2008 11:05 PM |