|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ovaj chovek je imho bog i legenda
aj shto pravi dobru (i sve chudniju) muziku, al su mu i spotovi uvek vird i unique evo najnovijeg
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je ooozbiljna produkcija...i mali decepticon koji postaje romantichan...xaxaxa!
![]() Odgledao/odslushao sam spot od pochetka do kraja,shto mi se danas retko deshava. Animacija pokidala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
spot je cool...nije ih mrzelo.
Muzika - onako.... ?? To je bilo tesko napraviti pre 7-8 godina i vise , kada je Amon Tobin pocinja i kad je sve radio sa Akai samplerima... Danas - cas posla !! Njega vidim kao buduceg sound designera koji mozda radi i neku muziku za dokumentarce ili niskobudzetne filmove.
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Super spot a i stvar je fino napravljena...
Problem je sto takve elektronike trenutno ima brdo i tesko nesto ispliva u moru tih imena, da stvar nije od njega tesko da bi "prosla". Ima brdo netlabela s "neobicnom" elektronskom glazbom gdje se stvari skidaju besplatno. Meni su ove kompilacije ok, mako vise ambijent ali u svakom slucaju dobro: http://www.sutemos.net/en/player;page,2 btw. ste culi "zlog brata" od Amon Tobina? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ahahaha, matori cvet! a poceo kao horor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() fora je shto amon uvek ima neki attitude, chak i kad je ovako obvious traka kao esters, a taj attitude skoro niko od tih netlejblovasha nema. super je to muzika ali fali to neshto malo magichno. mislim, jedno vreme je bilo jako mnogo drill n bass-era (tu negde oko 2004/2005) i svi su kopirali aphexa, ali aphex je aphex, a kopije su kopije inache sing sa kog je esters ima tri pesme. esters nije glavni hit, samo je najkomercijalniji pa je zato i radjen spot. stvar koja je "glavna" je bloodstone koju izvode kronos quartet. svaki chovek koji dobije podrshku od kronos kvarteta u vidu saradnje je za mene potpuno afirmisani car. end of story ![]() evo i nezvanichnog videa
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
+1000 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Superoperater
|
![]()
Nesto sto se u zadnje vreme retko vidja. Stoprocentna umetnost ! Bez reci, narocito spot.
BTW, mozda nije deseptikon, mozda je autobot LOOOL
![]() |
#9 |
Superoperater
|
![]()
Evo odakle mu inspiracija
![]()
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Po meni sam vrh "stvaralachke karijere" dotichnog gosn'a je ovo:
Ovo sto sad radi sam chuo sto puta kod kojekoga, al ovaj song i album (Supermodified) je nesto vrlo autentichno i neponovljivo... Uvek otkinem da drums u ovoj pesmi... Last edited by silicon science; 16-09-2010 at 11:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|