|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Postovane kolege imam problem sa pulsarom. Kada povezem midi kablom digitalni klavir sa pulsarom i kada u routingu povezem MIDI A SOURCE OUT sa SEQENCER MIDI DEST 1, VST radi neko vreme i odjednom mi blokira ceo PC. Probao sam sa MIDI filterom u Routingu i desava se isto. Molim za pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Resenje - ili kupi neki non HT i non multi thread CPU kao sto je prastari Pentium Celeron D na 2.4 GHz na primer, ili zameni zvucnu. Pokusavao sam godinama da resim taj problem bezuspesno i preko z-planet foruma i podrske creamwarea...
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ako je to jedino resenje onda kupujem USB MIDI INTERFACE. Mozete li mi preporuciti koji da uzmem ili ako neko prodaje nek mi da ponudu na PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |