|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Dva coveka, dva razlicita pristupa, koji mix je bolji i zasto...
http://www.mediafire.com/?mjndj1nmzmi http://www.mediafire.com/?xizjneznmmz edit:oba fajla su sad iste jacine... Last edited by kravadinka; 23-04-2010 at 08:22 PM. Reason: oba fajla su sad iste snage... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
Prvi miks je ok. Sve se cuje, nema problema, mogao bi se lepo doterati u masteringu. Prvi utisak je da su to dva ista fajla, samo sto je jedan ima na master sini i neki multibend? Da ne duzim, prvi miks moze da prodje, drugi bi trebao da se radi ponovo, ili da se skinu ti efekti sa mastera (ako ih ima) koji kvare sliku. Drugi miks ima nesto sto sve kvari, ne znam sta. Neku kvarilicu. ![]() Last edited by google; 23-04-2010 at 11:36 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
po meni 1.
Za?to? hm... Ne znam, trenutno sam na slu?alicama, ali čini mi se da je vokal ljep?e izra?en i raspored istrumenata, tj violine mi je bolji u 1. U 2 mi dobo? ne?to ne valja. Kao da je kompresirano malo jače Da si ponudio jednu snimku bilo bi sve ok, a ovako kad uspoređujem.. bolji 1 ![]() A ?ta to su?amo, tko svira, gdje je snimano itd..? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Bolji, Gori, Najbolji, Ubica... | idekius | Dragan Ivanović | 45 | 16-01-2007 03:41 PM |
Koji je ovo pad ? | Max | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 34 | 12-08-2006 07:25 PM |
Bolja zvucna karta->bolji export midi-a??! | peraZdera | Audio Software | 5 | 18-07-2005 04:33 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |