|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Mah, pare nisu problem - para nema!
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
ljudi,ponekad je dobro imati stvaralacku blokadu. ja nedeljno po tri pesme napisem i iskomponujem,a mozda svaku sedmu osmu ili desetu pretvorim u intrumental verziju sa gotovim aranzmanom,.... pun mi je telefon demos nimaka i textova,koji ce kooo zna kad biti uradjeni,jer uvek ima nesto hitnije, te uradi pesmu ovom,te onom,te cek nesto novo za sebe i onda se tako gomila. a da ne pricam o onih tridesetak pesmam koje sam belezio svirajuci sa neke klavijature i snimajuci u racunaru pre par godina,pa pri padu sistema sve otislo u aut, nema sanse da se setim njih :S tako da slobodno blokirajte svaki peti dan - iomacete bar vremena da dovrsite stvari na kojima ste poceli da radite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]()
Normalno je da nekad imas ideju, nekad ne. Ne postoji "stvaralacka blokada".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
VIP Member
|
![]()
Nema blokade, nema inspiracije, još da nema googla,ne bi ničeg bilo!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]()
Postoji muzika, rad i talenat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
STVARALAČKA
BLOKADA to nije baš balada tu će netko da strada neka duša mlada neće je vidit estrada ... A moguća rješenja !? samo treba s t r p lj e nj a ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trema, blokada, strah, sta li je vec... | Salle | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 16 | 26-03-2010 11:55 PM |
AHCI-IDE ne mogu da dokucim? | drzox | Computer Hardware | 4 | 13-02-2008 10:16 AM |