Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-10-2009, 01:55 PM   #11
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Ocenite mix vocala

Quote:
Originally Posted by quake View Post
sitno kucanog,jbg
Jan is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 04:18 PM   #12
Komplex
Member

odlicne kritike, hvala vam svima

Jan-e ne zezaj, svaka kritika/savet/ukazivanje na greske je velika pomoc i sigurno ce pomoci steta sto nisam stigao (nemam vremena, jebiga) da pokusam ono sto mi je shot rekao ali pokusacu sigurno i cim odradim to kacim vam novi mix projekta da cujete kako onda to zvuci. Kapiram da je trebalo jos malo da katujem niske u akapeli a da podignem jos malo midi..pokusacu i ovo sto si mi ti predlozio Jane u svakom slucaju, cim budem stigao, pokusacu da uhvatim nesto od vasih sugestija, nesto od ovog sto ja radim nesto sto je big bockie rekao i potrudicu se da dodjem do sto pristojnijeg rezultata hvala jos jednom, dalje kritike jako dobrodosle!
Komplex is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 05:47 PM   #13
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Komplex View Post
odlicne kritike, hvala vam svima

Jan-e ne zezaj, svaka kritika/savet/ukazivanje na greske je velika pomoc i sigurno ce pomoci steta sto nisam stigao (nemam vremena, jebiga) da pokusam ono sto mi je shot rekao ali pokusacu sigurno i cim odradim to kacim vam novi mix projekta da cujete kako onda to zvuci. Kapiram da je trebalo jos malo da katujem niske u akapeli a da podignem jos malo midi..pokusacu i ovo sto si mi ti predlozio Jane u svakom slucaju, cim budem stigao, pokusacu da uhvatim nesto od vasih sugestija, nesto od ovog sto ja radim nesto sto je big bockie rekao i potrudicu se da dodjem do sto pristojnijeg rezultata hvala jos jednom, dalje kritike jako dobrodosle!

Pazi, ja ne cujem da si nigde pogresio.Rastavio sam opremu jer krecim stan pa ne mogu cujem na "monitorima" ali na slusalicama sam cuo i ok je kao sto sam i rekao...Ja sam ti napisao moj sistem pa probaj dal ti radi Nemoj mnogo da rezes u niskim taj 120-300 hz range je bitan, ako ima previse bice mutno, ako ga ima malo glas ce izgubiti body, isto i 500 hz ponekad ume da viska i da glas izgubi na razumljivosti...OK je ovo sto si okacio samo cepaj
Jan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules