|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravo svima
Posto su mi potrebna 4 anlogna izlaza a trenutno imam esi juli@-u koja ima dva analogna , sta bi se desilo kada bi imao dve kartice na jednom pc ? Ako je neko prob'o kakva su iskustva i kakva je kontrola 4 anlogna sto se tice driver-a? Hvala loopfreak Last edited by loopfreak; 26-10-2009 at 12:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
mozes imati koliko hoces audio karti na kompjuteru, sve bi trebalo raditi dobro, licno nisam imao nikakvih problema sa raznim kombinacijama RME + EMU +Terratec karti. Jedino na sta valja obratiti paznju je da li ces mozda moci te dve karte nekako sinhronizovati, pa korisititi zajedno, sto bi bilo odlicno. Proveri na ESI sajtu kako stoji stvar sa time.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
moje neko neposredno iskustvo nekada bese delta 44+1010 bez ikakvih problema , a posto je tebi ista karta u igri cisto sumnjam da ce biti problema posto koriste isti asio i sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ili uzmes lepo M-audio Fast Track Pro ,recimo,sad mu je pala cena,i imas sva 4 analogna na jednoj karti i cao...
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na savetima !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|