|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Junior Member
|
![]()
U pravu si DaBear! Ja sam stavio taj +1 samo iz razloga što se Anita ne javlja s nekom obavijesti tipa da je krenula preslušavati, da je istekao rok za prijavu ili tako nešto. Al definitivno si u pravu
![]() Mario Krišto Last edited by Mariokbee; 15-10-2009 at 06:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
VIP Member
|
![]()
Hej!
Da Bear, hvala ti na postu s kojim si rekao SVE!! Baš svaka, svaka rečenica ti je na mjestu!! No, da vas utješim, u ovom konkretno projektu je sve još u začetku i tek radimo na promo materijalu, serija će biti 13 (!!x1h) komada i jako puno posla, tako da je ovo manje/više stalna potražnja i nije neki strašan deadline. Zato sam si uzela mali odmor od preslušavanja jer sam, iskreno, toliko toga preslušala (izvan foruma) da je došlo do ozbiljnog zasićenja. Sve mi je bilo loše i nezanimljivo. (mozda stvarno i je bilo ne znam.. ![]() Budite strpljivi i nemojte očekivati ništa. Neka to budu ugodna iznenađenja, sve te male prilike, svaki taj mali list na koji muha sleti. ![]() Moje je da ono što je dobro proslijedim, a konačna odluka je odluka režisera, bez obzira na snagu mog utjecaja na njega. ______________ Do kraja mjeseca ću vas sigurno preslušati sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
VIP Member
|
![]()
I još nešto.
Nije loša stvar uploadati svoje stvari na http://www.youlicense.com/newartist.aspx Ja sam već u 2 tjedna nakon uploada dobila dvije ponude. Najčešće i nije neka lova, ali s obzirom da zadržavate sva prava, nije loše za boostat CV plus đeparac. http://www.pumpaudio.com/ Ovo je jos jedan takav site, ali ovdje morate prvo zadovoljiti njihove kriterije sa 2 primjera, pa onda šaljete glazbu koju na kraju uvrste ili ne u svoj katalog. A tu je lova već ozbiljnija (1000$-10000$ po licenciranoj pjesmi). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
VIP Member
|
![]()
Zasto ne bi? Biraju tvoju glazbu i ?alju ti ček.
Problem mo?e biti sa you-licence i pay-palom, ali pump audio ide na ček. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Nema Srbije u spisku...
![]()
![]() |
#48 |
VIP Member
|
![]()
gledam ove "pump" people...ima ih gomila sto rade tamo...?
Treba to sve platiti...pitam se kako? Kad ono - oni uzimaju 65% od licensing fee !!!! Malo su skrti!! Sve preko 50% je malo nevaljalo.... @ Heatman - vidis traze hip hop instrumentale sve vreme !!! Salji....
![]() |
#49 |
Senior Member
|
![]()
Pa znaju oni odakle ko dolazi ali nekad malo gledaju kroz prste ako se može otvoriti PayPal account iz Srbija (napišite samo da ste iz Slovenije i sve funkcioniše bez problema) valjda možete i ovamo proći, ako kasnije dodjete do brda i dolina, kažite da ste se preselili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() edit: hahahahha koji carevi: Quote:
edit3: nece nishta da uploaduje.. :/ Last edited by HeatMan; 17-10-2009 at 12:33 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moj princip stvaranja glazbe | ANITA | Razno | 7 | 26-03-2004 03:33 PM |