Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-09-2009, 06:55 PM   #21
spidermusic
Senior Member

spidermusic's Avatar

Default Re: Allen Heats ?

Iako je izbor opreme stvar ukusa i opredeljenja, A&H je moj favorit kada je rec o analognim mikserima, pocev od A&H GS1 modela, pa do A&H GL 2400 kojim sada raspolazem. Solidni preampovi, vrlo pristojan i upotrebljiv EQ i, ono najbolje, odlican routing za svaku priliku i nepriliku.

A&H Wizard sam takodje koristio. Odlicno se pokazao, iako je radio u losim akustickim uslovima i sa sumnjivim razglasom. Sve u svemu topla preporuka za sve koji zele dobar i zdrav zvuk na svojim svirkama.

PS: Sve pomenute modele Dynacord-a ne bih komentarisao. O njima se sve zna i u vise navrata je sve receno.
spidermusic is offline   Reply With Quote
Old 24-09-2009, 12:59 AM   #22
slowstar
Pro Member

Neki judi iz TV (nije vazno koje) me pitali za mikser za zivu svirku i emisije, sa dosta ulaza, ja im "na blanko" preporucim A & H ZED 436, rekavsi da je samo na osnovu informacija, oni ga uzeli, i sad me stalno zovu na klopu, i ne znaju kako da mi se zahvale, nisu mogli da veruju da za 2000 i nesto malo vise evrica moze da se kupi tolika miksercina, a da radi fenomenalno i za svirku, i za studio, a i za emitovanje programa (cuveni talk-show) sada kupuju jos jedan, "da im se nadje" ja sam na kratko probao dinamiku i EQ, koji je u toj klasi ODLICAN!!! a ulaza k'o sodera, moze sve stalno da stoji "zabodeno" i da bude jos praznih mesta koliko hoces, baska ima 4 grupe, mjutove, i jos USB2 izlaz za direktno snimanje u kompjuter (naravno samo zbir) Kao razglas, takodje radi fantasticno, bio prisutan na jednoj emisiji sa bendom, kao gosti, monitoring zvucao impresivno, tako da sam i ja odlucio definitivno da ga pazarim za svoj kucni studio cim skupim "vreme" za to (time is money, isn't it?)
Old 25-09-2009, 01:26 PM   #23
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Da li e neko probao starije digitalne icon serije (Dp1000 i Dl1000)? Verovatno nam u bend stiye jedan kao pomoc, pa da vidm zna li se sta o njima

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules