|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=LD80VRe0HLE
Znam da su komentari suvisni, ali ipak bi hteo da cujem misljenja. Kako ovo moze da udje u studio, dobije (dosta solidnu) produkciju, dobije termin na TV, dobije ime, status, kredibilitet... Gde smo pogresili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() za studio - sto se cudis?? Para vrti gde burgija nece !! a ima jos drugih sredstava i nacina da se dodje do toga... Solidna produkcija - ![]() ![]() ![]() KREDIBILITET - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Status - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nesto si tu pobrkao malo....toga nema ovde !! Samo ima puno plastike.....
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pa dobro sad... u tom nekom 'narodnjackom' svetu se izborila za status. Mene samo zanima DOKLE cu da palim TV i da ih slusam?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
nemoj bre da mi dirate vendi,bozanstvo !
![]() ![]() ![]() Gledaj ovaj klip skandal ... majmuncinu sa glavom pitona haha ![]() In Vendi we trust |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Trebalo bi napraviti jedan thread gde ce svi da bace hejt na Grand, ili sta vec, i onda da se zavrsi ta prica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Necu je platiti pa makar dobio sedmicu! Radimo mi batice, ali je sve to spooorooo.... Dok "mi" smiksamo jedan album Sasha P. (aka Serbian P.Diddy) ce izbaciti jos 10 novih 'zvezda' i ko ce slucati sta tamo neko ima da kaze.... A o terminima za TV i radio, nastupe, promocije itd. i da ne pricamo.
![]() holla! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj neko Vendi da mi dira
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Vendi za ministra kulture !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
melodija na pocetku je skinuta sa jedne italo disco stvari..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle vise sa plagijatima... | kVu | Razno | 40 | 19-07-2013 02:28 AM |
Glupost godine | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-08-2007 08:39 AM |
glupost do zla boga | alavuk | Audio Software | 8 | 27-09-2006 05:05 PM |