|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
iskustvo. pre neki dan grmelo sevalo izuvalo iz gatca opaljivalo, kao bole me uvo, ali samo mi proslo kroz glavu sta ako su mi munje ostetile zvucni sistem i mehaniku?
od tada nonstop cujem kako mi levi monitor zvuci par % glasnije nego desni, koje god sluske da stavim imaju mi mnogo vise visokih nego pre. jos mi monitori nisu upareni, razlika u serijskom broju je par primeraka. iako imam 5-6 surge protektora i znam da sam umislio ja ove stvari realno cujem. zvuchi kao imbecilija, i know, but mozak choveka = Wut??? O.o
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
apsolutno.. meni se desi da ponekad neko preuzme "bridge" i odvrne monitring nenormalno..
odmah skochim da stisham, i rasteram bagru odatle.. chim sednem tripujem da sve zvuchi drugachije.. da li je placebo ili mi se ushi polako vracaju u normalu posle tolike buke, ne znam.. znam da svaki put pobesnim, i malo mi fali da napravim scenu.. kad se smirim sve je normalno ali da, mozak previshe utiche na to shto chujemo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
pomerio sam taj desni monitor sto mi je zvucao budjavije iz coska u koji sam ga bijo nabijo i gle cuda, sad radi fantasicno
![]() da iskoristim priliku da se po'falim novom fensi atmosferom i novim rasporedom ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pusti barem malo dnevnog svetla
![]() ![]() ![]() Pod uslovom da je bio dan kad si fotkao (14:08) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
neskodi nekad malo darkeraja darkegaja i darkevlaja
![]()
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
E, to kad bude počeo da svira akustičnu gitaru
![]() @InsaneEyes: Lepo ti ja rekoh da te je grom naterao da čuješ ono šta je oduvek postojalo (ama nisi hajao). Pozdrav, Vasa P.S. A ono Yamahe MSP5? Jbg, kad Honda još uvek pravi samo zvučnike za auto ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 07-09-2009 at 11:03 AM. Reason: P.S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
dada, to su monitorzi sa dushom
![]() honda monitorzi to bi bilo ludzilo ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koja je vasa pesma? | Slavko | Razno | 10 | 30-06-2009 12:25 PM |
Da cujemo vasa iskustva i vase misljenje:ESI Juli@ VS EMU 1212m ? | ugljesa | Computer Hardware | 37 | 07-05-2009 01:57 AM |
Vasa top 3+ dream sinta.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 10-11-2007 01:43 PM |
Vasa preporuka | milosjeftic | Audio Software | 18 | 26-03-2005 01:31 AM |
Vasa preporuka | Altek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 16-03-2005 01:51 AM |