|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Gde mogu da nadjem da kupim ADAT drajveri za Yamaha o2r mikseta, ne mogu da je koristim bez te drajvere....moze li da se nadje u makedonija ili negde...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Mozda si pogresio,e ,ADAT interfejs je mehanicka kartica koja se kupuje posebno i omogucava ti da "udjes ili izadjes" digitalno u miksetu sa 8 nezavisnih lkanala.Probaj na oglasima,mislim da je neko prodavao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
to je...
Yamaha CD8-AT kosta oko 250.-?vra imas na ebay |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Evo ovako,
ja imam 2 ADAT interfejsa, 1 TDIF i 1 AES/EBU. Mozes da kupis na eBay-u, kako su te vec savetovali, a ukoliko zelis nov interfejs, napisi email direktno Yamahi i dobices email adresu manje firme u Nemackoj koja pravi sve moguce dodatke za 02R - po porudzbini. Ja sam na isti nacin dobio informaciju o toj firmi. Ne mogu sada da se setim tacnog naziva, jer sam ih kontaktirao pre 4 godine i jedan sam interfejs od njih kupio. Malo je skuplje nego na eBay, ali je novo. Rok isporuke je bio nekih 15-tak dana. Ako pronadjem njihov email, napisacu. Pozdrav
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Setio sam se, firma se zove AUDIO-SERVICE, evo linka:
http://www.audio-service.com/AS/Arti...Art=Interface; pozdrav
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TDIF to ADAT | Arthur | Computer Hardware | 1 | 08-04-2005 11:06 PM |
Alesis HD 24 ADAT | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 10-02-2005 06:41 AM |