|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Evo ljudi uradio se neku novu stvar pa bih volio da cijem komentare bilo kakve.
Pozz. http://www.box.net/shared/ynhelm33cc |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ne svidja mi se izbor reverba. Glas je totalno iza svega a bubnjevi "in your face". I kick se ne cuje (bar ga ja ne cujem
![]() Pesma ima dobar refren. Malo mi je samo nelogicana i konfuzna onolika rupa izmedju 2 refrena. Uglavnom mi smetaju reverbi... nekako su nekompatibilni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Slazem se s tim da su reverbi bzze, planiram ponovo snimati vokal, ovo snimljeno na majk koji ne vrijedi ni 10 eura, moram posuditi mik pa cu ponovo mixati..
![]() ![]() Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
zvuci kao kjubejz ali srce i dusa su tu!
sto skoro nisam cuo od nasih kontributora, realno... kao demo ludilo mi se svidja harmonija, skroz je drim, nosi negde u studio moze biti hit iskreno svidja mi se ludachki
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 28-08-2009 at 07:05 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ovi dronovi su ti ludilo, sve ostalo - pravac studio
![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
pa ovi fejzeri, horusi, lesliji i stagod, sto si stavljao na sve zivo i nezivo
![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
ovo brate negde da se strucno isproducira i svetska je stvar! jel tvoja stvar il si radio nekome?
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Al problem je sto imam samo hrpu softvera i monitore, tako da ne mogu to usnimiti i uraditi kako treba. Al ako cujem jos komentara da odem negdje u studio mozda i odem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|