|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
neka preporuka u VST formatu? Probao sam one wavese, upotrebljivo, ali ne i spektakularno.. jo? ne?to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mod?rateur analogue
|
![]()
nedavno sam poceo koristiti AmpliTube2 Fender pack. fenomenalno.
stavljam ga na vec snimljene gitare, na rhodes, na neke sinteve, ritam masine.. da ne govorim o njihovom metal packu.. u laaa laaa. inace nisam ljubitelj pluginova, ali ovo su stvarno odradili svjetski. istina, snimljene distorzije iz pojacala/mikrofona mi je lakse utopiti da sjednu u miks, ali svejedno. ovo je enormna usteda vremena, a i nemam bas sad cetrnaest razlicitih pojacala u studiju.. pogotov ne mesa boogie, rivere i ostalo.. a ovo radi posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Slazem se.. AmpliTube 2 Fender.. I onaj stari je imao lepe cleanove.. Meni je onaj waves skroz neprirodan, ne podnosim ga..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
E,da, NI GR3 ima neke lepe cleanove.. Poslusaj sve demoe ovog lika, pa vidi da l' ti se svidja
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Lqus7...eature=channel |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
A2 Fender je simpatican. Ali mi se uopste ne dopada kako radi sa humbacker magnetima. Sigle coil (telcaster sa emg-t) svira jako lepo.
Znam da ce sad svi da me stave na ignore ali r3 i dalje ima bolji bassman i vox nego bilo sta sto je izaslo do sad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Amplitube fender i revalver 3...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prvoklasna clean gitara za kasniji re-amping? Budzet eur500 | Radisa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 13-01-2009 12:14 PM |