|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Sta znam ... meni je ovo gomila nabacanih zvukova bez preteranog smisla ... nema nijedan sint da drzi paznju ... jedini ritam koji je bio zanimljiv (onaj sa pocetka) si izbacio ... ne razumem zasto ...
Mozda je zato sto sam se ja ovakve muzike prenaslusao, mozda zato sto sam ocekivao vise slusajuci one tvoje prethodne pesme ... ko ce ga znat ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Zaboravih da napomenem, ako nekoga zanima, da je vecina sintova Omnisphere... Potom ima dosta ES-2 i par komada iz Blofelda... Ti Acid arpovi su Blofeld.. Daklem, skoro sve je softver, izuzev par zvuka iz Blofija
[/QUOTE] software synths??!! Pa gde je analogija, retro, tranzistori itd..??? ![]() ![]() nije lose..lepo spakovano (slusam na Mac zvucniku BTW)...nema glavne teme..ima nesto krene na momente i obecava, ali onda ostane nezavrsenoi itd.... poradi jos malo na strukturi i nekoj temi.. bez teme i hook-a je samo jos jedna od (dobro nakucanih) bezbrojnih instrumentala..
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
[/QUOTE]
software synths??!! Pa gde je analogija, retro, tranzistori itd..??? ![]() ![]() nije lose..lepo spakovano (slusam na Mac zvucniku BTW)...nema glavne teme..ima nesto krene na momente i obecava, ali onda ostane nezavrsenoi itd.... poradi jos malo na strukturi i nekoj temi.. bez teme i hook-a je samo jos jedna od (dobro nakucanih) bezbrojnih instrumentala..[/QUOTE] Fali hook deffinitivno... Sredicu to naravno... Eh, Omnisphere je nesto stvarno specifichno sto se tiche soft sintova ![]() Eh, analogije se prodala, ostao samo Pulse i to je to... Skup je to sport, barem za mene |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neshto od mene :) | Salle | Promocija radova | 1 | 30-06-2009 09:39 AM |
Neshto slichno uadovom IBP phaseu ali u native varijanti? | HeatMan | Audio Software | 10 | 30-05-2009 01:32 PM |