| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  18-05-2009, 06:20 PM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2006 Location: Shid 
				 |  Fato Mori Bushmanke 

Evo malo sam se sprdao sa izvorni narodnjak. Preveo ga doslovce na engleski,dao mu zestine i dzungle.Slobodno komentarisite,sta valja sta ne. http://www.box.net/shared/3sasxx0itl Pozdrav. | 
|   |   | 
|  18-05-2009, 07:33 PM | #2 | |
| Member Join Date: Jul 2008 Location: Zagreb 
				 |  Re: Fato Mori Bushmanke Quote: 
 S obzirom na stil... sasvim u redu... jedino bi vokal mogao biti malo bolji.... kvalitetniji.... inače, znam tu stvar u originalu i u vi?e od nekoliko obrada..... to vi?e nema nikakve veze sa time, osim teksta prevedenog na engleski...... ako ni?ta drugo, ajde da je neko na?ao inspiraciju u narodnjacima... a ne da stalno narodnjaci kopiraju nekog drugog   
				__________________ It's only vintage if it works. Other wise it's just old crap. | |
|   |   | 
|  18-05-2009, 09:23 PM | #3 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2008 Location: Nis 
				 |  Re: Fato Mori Bushmanke 

uuuuuuuu dobro je, sepultura stajl     mnogo mi se svidja!!! kroz sta je isla gitara? 
				__________________ na ibicu ima miksovi | 
|   |   | 
|  20-05-2009, 02:22 PM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2006 Location: Shid 
				 |  Re: Fato Mori Bushmanke 

Pesmu sam napravio posle pijanke gde su tamburasi u repertoaru imali i ovu stvar pa sam dobio inspiraciju,da bih je sutradan uradio u jednom dahu.Pevanje moze bolje ,a osnovni problem mi je sto ja nisam pevach. Gitara je isla kroz bossov overdrive OD-1,pa u comp pa vst preamp TGR-18,pa u simulaciju Marshala JCM 900. | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 |