Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-03-2009, 02:10 AM   #141
fosnex
Member

Default Re: Beovision 2009

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Samo je jedan pravi mag Euro Song-a

Mada... ima jo? kapitalnih primeraka vrednih pomena:

a mislim da je ovu cao amore pisao slobodan bucevac jedan od glavnih za suncane skale u H.Novom......Strasno!!!!
fosnex is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2009, 02:16 AM   #142
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
A vi mislite da bi shvatili kvalitet (duhovitost), trecerazredne (kvazi rock pesme) benda iz operacije Strumf u interpretaciji 4 mladica(koji imaju vecu minutazu na TV-u od Al Pacina) a sa pevanjem nebi usli ni u siri izbor za zvezde Granda (oni ipak imaju bolje interpretatore amatere,a da nekazem da ih je odrao Ulfeta iz Zivinica) ili mozda reinkarnacije Cvete Majtanovic, ili reinkarnacije "Mirzinog Jata", bez Mirze sa aluzijom na retardiranog Minju Subotu?
Ovo je bar nase govno i za razliku od svih ostalih govana (koja su tamo plasiran), je sazdano od sarmi, muckalica i prebranca. A ne od Beogradskog Mac Donaldsa, cije se zemicke prave u Zrenjaninu(cenim Zrenjanince, jer je tamo Mac zatvoren posle 6 meseci), pomfri je iz Turske a pljeskavice iz Bukuresta(fals Mac)!
Bar ima neku autenticnost i originalnost.
O cemu pricate i de zivite, u tracenju zivota, pokusavajuci da napravite bolji R&B od Timberlenda ili Brit Pop-Rock od Coldplay-a (i ja to volim, da slusam). Ali nikada vam to nece uspeti!
Kao sto ni jedan crnac nece bolje svirati frulu od Bore Dugica, ili harmoniku od Bata Kande!
Urbano, jasta brate!
I sto moj drug Pop rece: Da nam je ona Italijansku produkciju ka kod Erosa! Koja Italijansak produkcija? Vini, Natan a producirao Gatica, nikada u Evropi nije bio a za Italiju cuo jer voli Pizza Hat!
Jasta brate!

Hmmm...ne znam zasto meni pricas o tome kad sam ja stavove slicne ovim tvojim vise puta iznosio ovuda!? Ja samo kažem da ako je već vickasta pjesma - onda valjda trebaju da je razumiju i ostali, jer, pobogu, namjenjena je za internacionalno takmičenje!? Ne bolujem ja od ubranog sindroma, taman posla! volim ja Hanku i Šabana, nervira me ono "A" po zidovima..

Last edited by balthazaar; 13-03-2009 at 02:31 AM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2009, 02:20 AM   #143
Aleksandar Filipovic
Member

Aleksandar Filipovic's Avatar

Ovogodisnja Beovizija je ustvari imala samo jedan mali problem,a to je sto je iz njene "ponude" uopste trebalo nekoga izabrati. Pitanje "Ko je bio najbolji"? moze jedino da se razmatra kao "Ko je bio najmanje los"? Iako su joj i po meni dometi lokalnog karaktera, pesma Marka Kona mi dodje kao najmanje lose resenje(i to je valjda neki "izbor").Ove godine je samo metastaziralo ono sto se vec desavalo prethodnih.Prvo ti gangrena uhvati mali prst na nozi,pa ti malo po malo uhvati pola noge,a onda dodje do toga da seces nogu da bi spasao glavu.
Aleksandar Filipovic is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2009, 06:55 AM   #144
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post

kakva je to havarija bila !!!!
pocev od samog pocetka, kad je bebi predala pesmu bez da me pita (!?)
A kad je vec trebalo da se ide u Rim..sto da ne? 7 dana u Rimu, super hotel, sve placeno plus dobre dnevnice i meega klopa!
(Slowstar - jer se secas kako smo se razvalili u onom restoranu??)

tonska proba - katastrofa! pevacica mislila da zna da peva bolje...malo se razocarala posle probe..!
Prateci vokali - sestre Kovac!!! (Jel ste ih prepoznali??)
Orkestar probao pesmu samo jednom, itd...
ali super je zazanje bilo! Iza bine, okolo, posle manifestacije...koga briga muzika.

PS - na generalnoj probi smo bili u prvih 5 ako ne i vise, ali su to popodne javili da su pocela sranja kod nas (pucnjave itd..) i dobili smo zabranu za poene!! (Tj - rekli su svima da nas bojkotuju!??)
taj 1 poen smo dobili greskom !!!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2009, 10:19 AM   #145
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

to je jedina pesma koja mi je slusljiva a da nije rudi (dance mix)... steta sto je posle te evrovizije brzo potonula

btw zar prateci na ovoj tadasnjoj evroviziji nisu bile maki kovac i leontina kao prateci ako sam is3povao izvinjavam se ???

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"

Last edited by alavuk; 13-03-2009 at 10:22 AM.
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2009, 10:52 AM   #146
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Quote:
Originally Posted by pecass View Post
Ajd-mo kladionicu - ohne pare

Kon u prvih 10 na evroviziji
Ajde tebra, da vidimo ko je kolko mudo! Cipela moze da bude interesantna tamo, samo zbog naziva jer je to rekvizit kojim je nedavno gadjan predsednik Bush.....Ja moje stavove ne iznosim prema tome koliko nekog poznajem ili prema stepenu korisnosti, vec iskljucivo iskreno, kako to osecam. Kona ne poznajem, slusao sam ga par puta na tv-u i mogu reci da je sarmantan i inteligentan lik, svakako muzicki nadaren, od koga bi ja mnogo toga naucio, ali pesma Cipela je truba. Ognjen Amidzic, ovde ispljuvan, je imao mnogo interesantniju pesmu od Konove! Necu da ulazim u to da li je trebala da pobedi, ali cela ta Oskarova prica nije nista losija od onih zombija, iskidanih metalaca sto su pretprosle godine, valjda, pobedili na eurosongu! Moj favorit je bila pesma Blagoslov za kraj, za koju i dalje mislim da je najjaca pesma i koja bi da je pobedila, svakako bila prearanzirana i dobro ispeglana za Rusiju.
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2009, 11:16 AM   #147
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
O cemu pricate i de zivite, u tracenju zivota, pokusavajuci da napravite bolji R&B od Timberlenda ili Brit Pop-Rock od Coldplay-a (i ja to volim, da slusam). Ali nikada vam to nece uspeti!
Kao sto ni jedan crnac nece bolje svirati frulu od Bore Dugica, ili harmoniku od Bata Kande!
Jeste more, sve je tačno ?to ka?e?, ja bih zato i poslao tamo recimo Luisa i Bata Kandu (ali bez onog retarda Amid?ića) i to bez ikakvog takmičenja. Poslao bih i Bregovića, koliko god mi privatno i?ao na ?ivce.

Jedini problem sa Beovizijom le?i u činjenici da ona uop?te postoji. Kad ka?em "seljačka posla" mislim na "demokratsku proceduru" pri izboru nekog predstavnika koja nije ni?ta drugo do ?ibicarenje.

Nemam ni?ta protiv toga da kafanska pesma predstavlja Srbiju na međunarodnoj sceni (naprotiv), ama sam siguran da postoje i bolji autori kafanskih pesama.

Pozdrav
Old 13-03-2009, 11:52 AM   #148
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Nemam ni?ta protiv toga da kafanska pesma predstavlja Srbiju na međunarodnoj sceni (naprotiv), ama sam siguran da postoje i bolji autori kafanskih pesama.

Pozdrav

... i onda se zamislis... da li ima neka lepsa devojka od miss, da li ima boljeg filma od onog sto je dobio oskara... i onda je sve jasno i cool jer to tako ide... Konova pesma je imho najbolji izbor od ponudjenih i skroz je hiticna... scenski nastup je malo... hmm... problematican, ali verujem da ce do Evrovizije i to da rese kako treba... cenim da necemo da se obrukamo... mada koga i boli uvo... ionako od toga nikakve vajde vec samo sluzi da se nakratko masa zabavi i da ima sta da se prica i pise par dana...

Pozz
Old 13-03-2009, 12:00 PM   #149
idekius
Mason

idekius's Avatar

Ljudi... sve mi je jasno, samo mi nije jasno da neki očigledno ne kapiraju da se čovek zajebava i to zajebano dobro zajebava , "Cipela" je dečija igra za ovo:

Old 13-03-2009, 03:25 PM   #150
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
ja bih zato i poslao tamo recimo Luisa i Bata Kandu (ali bez onog retarda Amid?ića)
A ja bih poslao ba? Amid?ića - ako obecaju da ga neće vraćati.

RM
RetroMan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules