|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ima li ovdje ko sto je imao veze sa njima!? Skroz su ok bili....iako su sad gotovo zaboravljeni...izvuko sam onih par hitova iz naftalina , te ih opet napravio hitovima svoga stana
![]() ....i ribe da brze mrdaju guze isto kao i mi ![]() Last edited by balthazaar; 09-03-2009 at 06:35 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Zezas?
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
To su mi sve komsije iz kraja(Zvezdara),do duse Boda(covek koji je osnovao grupu) se davno preselio,na Cerak,pa ono sto ja znam je da posle prvog albuma koji je prosao i vise nego dobro,na prvom solistickom koncertu u SC (bio je pun ko oko),je Ivan vec najavio svoju narodnjacku plocu (200 na sat),posle tog koncerta su tezgarili nesto po Srbiji i CG,posle toga nista,svaki put kad sam sreo Bodu ,rekao je da za mesec dana izlazi album,medjutim taj mesec se oduzio na deceniju i po
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kalson - My Funky Little Bass | kalson | Promocija radova | 3 | 05-08-2009 03:55 PM |
funky synth bass refill | rasa01 | Audio Software | 0 | 22-06-2009 07:46 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |