|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ?to se tiče Beba... Sve je to O.K., ali kad hoću da slu?am tezagu, onda lepo idem u kafić, naručim pivo, ne... naručim 6 piva... i cooliram ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Ma cuje se da su ukljucili neki fen da razduvaju onaj prah...
Stvarno ne znam koji je ovom Stankovicu, uvek glumi nekog nadrkanca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Psiho
|
![]() Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
moderator
|
![]()
ne osudjujem ja to,meni je to bilo interesantno kad sam imala trinaest godina.
btw bice da je tebi preslo u naviku da izigravas dezurnog kadiju medju clanovima foruma...sloboda misljenja i izrazavanja vazi i za mene,ne samo za let 3! p.s. alfome kralju! hahahaha Quote:
![]() ![]() "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." Last edited by Eeva_r&b; 16-12-2008 at 09:40 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
@ Eeva_r&b
Pa de, šta se odma' ljutiš ![]() Smiju valjda na RuForce biti i prosvjetni radnici-ce. Ode nam tema ; hajd'mo nazad na temu! p.s. hvala puno za ono "Kralju". Baš mi je milo da me zovu GT King (Dži-Ti King) : B.B. King, Albert King, ... ostali Kingovi (osim King-Konga) , i - ja! Uh, jes' to dobro ![]() Last edited by alfom; 16-12-2008 at 09:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Psiho
|
![]() Quote:
Quote:
I da... dobro si primjetila... izigravam de?urnog kritičara jer nisam pobornik teze da je svako mi?ljenje jednako vrijedno. Naprotiv... mi?ljenje je vrijedno onoliko koliko "te?i" teret argumenata koi podupiru to mi?ljenje, i upravo smo to i ustanovili.
![]() |
![]() |
#47 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
moderator
|
![]()
zasto bi se moj licni utisak o necemu uopste i vrednovao i trazio argumente?
beauty is in the eye of beholder... ako se tebi ne dopada ukus govneta,zasto ti to bilo kome moras da objasnjavas argumentovano da bi se tvoje misljenje cenilo? btw 'rijecke picke' je sinegdoha ,ako si vec resio da me ucis prepoznavanja stilskih figura u ovom revolucionarnom hitu sa veoma tesko shvatljivom, i skrivenom porukom koju ja jadna,ograniceno djevojce seljacke duse ne mogu da shvatim... Quote:
![]() |
![]() |
#49 | |
Moderator
|
![]() Quote:
mekano je, ne morash ga zvakati. uz malo meshanja, moze se jesti kao kasha.. drugo, jakog je mirisa shto se teshko dobija samim spremanjem bilo kog jela.. (uz sve dodatne zachine) trece, dobijesh vishe ukusa od jednom.. i svaki put je "iznenadjenje shefa kuhinje". chetvrto, nije shtetno po okolinu. i peto, reciklirajmo sami svoje proizvode. umesto da redovno oduzimamo zivotinjama pravo na zivot, i biljkama pravo na.. hmmm.. zivot..? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |
Mrzim narodnjake | lesha | Pricaonica | 239 | 26-08-2008 04:44 PM |