|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
E pa drugari, dru?ina sa CaoZdravo portala je udru?ila snage i donela na svet jedan vrlo lep CD.
![]() Dakle: Kompilacija koja će promeniti va? pogled na elektronsku muziku ovaj put dolazi odande odakle ste je najmanje očekivali - iz Srbije. U inat postojećim ?ablonima i ?anrovima, predstavljamo vam jedno sasvim drugačije, neobično muzičko iskustvo. ?sino Elettronico presents: VARIOUS ARTISTS - FUSION MUTATION ![]() ?sino Elettronico je nova etiketa pokrenuta sa ciljem da probudi i promovi?e alternativnu, ne?anrovsku elektronsku scenu, pre svega u Srbiji, a potom i okru?enju. Fusion Mutation predstavlja prvi korak u ovom smeru i tu je da predstavi nove domaće muzičke projekte koji se po svom pristupu elektronskom zvuku ne uklapaju u glavne tokove, a pritom nimalo ne zaostaju kvalitetom i kreativno?ću. Kompilacija je izrađena u ograničenom broju pa?ljivo upakovanih promotivnih primeraka, ali je pritom potpuno slobodna za skidanje i (neprofitnu) distribuciju, u okviru CreativeCommons licence. ![]() 01 Volarić - Svitanje 02 Koneyn - Eclipse 03 Abadroza - Dada gull 04 Bicikl - Noćni pastir 05 Z.Bone - New way 06 Xiqhhyiecryn - Mathematics on ketamine 07 Youth A.D. - Life support 08 Nemanja Lazić - Cap Besplatan download (320kbps mp3 + pdf i jpeg artwork) i vi?e informacija na adresi: www.asino-elettronico.com *sajt je potpuno funkcionalan ali trenutno ne i estetski optimizovan za Internet Explorer ;] Takođe, mo?ete nas naći i na MySpace-u: www.myspace.com/asinoe Pa uzdravlje!
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Super ! evo skidam kompilaciju , cim budem preslusao , javljam utiske !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
svaka cast - meni su super 6. i 8.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Odlično, hvala na komentaru. Jel još neko preslušao možda?
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jesam ja - iz znati?elje.
Ali, ne bih komentarisao ono ?to ne razumijem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Z bone mi je najbolji, vidi se da chovek zna sta radi, kao i Bicikl, sjajan atmosferik filmski trip. Ostalo mi nije loshe ali nista narochito, sta znam, moze to i bolje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
pawwa(Xiqhhyiecryn): je odradio lepo(samo da nema vristanja),
stalker(Koneyn): takodje, ti nesbo(Z.Bone): opet onaj konga loop(sa nekog sempl diska) si ostavio(ja bas ne volim loopove, pogotovo ne sa poznatih sempl kompilacija, da si chopovao pa iskoristio kao sing shot bi bilo ok, ali ceo loop ostaviti, to mi je bezveze), nemanja(Nemanja Lazić) : ok je sve(samo ovo stenjanje od ribe smara jako), volaric: ok trek ali smorio me ovaj hang drum, sad svuda po netu svi skidaju te sempl diskove i one sa kalimbom, pa sam se zasitio tog zvuka. abadroza: fino i interesantno(drugacije od onog sto sam ranije cuo od njega, ovde ima malo i break-a) youth ad: ok skroz, bicikl: fin atmosferik
mikatechnika.bandcamp.com/ http://soundcloud.com/mikatechnika http://www.youtube.com/mikatechnika www.facebook.com/mikadroidtechno/ http://soundcloud.com/mikadroid https://www.facebook.com/avoid.mikadroid/ http://soundcloud.com/frequency_movements Last edited by Mika Technika; 12-12-2008 at 03:19 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Zaboravih da pitam gde je Mika Tehnika na ovoj kompilaciji, slobodno mogu da kazem da je za vecinu autora on "tata" sto se tiche ovakve muzike, a znam i da je chlan tog vaseg Asino foruma gde se kompilacija "rodila"...
![]() Neozbiljno jako... Last edited by silicon science; 12-12-2008 at 11:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ćao zdravo, hvala vam na komentarima stvarno.
?to se tiče Mike Tehnike, na?alost izde?avalo se to ?to se izde?avao ![]()
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ja mogu da primetim da ste vas dva koje sam slusao ranije napredovali u kvalitetu produkcije, i da je zbone dosta dobro izmasterovao trake, a i ovi ostali su sasvim ok ...
Muzika ko muzika, na momente mi je zanimljiva, inace nista spec, ali to je stvar ukusa ...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
?sino Elettronico - Pozivnica #2 | pawwa | Promocija radova | 0 | 08-05-2009 08:00 PM |