|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
vidim da je nekad postojao i rumski forum o arhitekturi. Sta se tu desilo?
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
|
![]() To je forum koji je dr.Ru-ova djevojka odrzavala, ako se dobro sjecam. Ona se i dalje bavi arhitekturom i to veoma uspjesno (tako da bi stvarno valjalo ponovo otvoriti takav forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Marijana je arhitekta sa debelim CV-jem. Nije akusticar kao nekolicina cenjenih inzinjera ovde na Rumskom, vec projektuje/izvodi enterijere. Ne verujem da bi se upustila u rad sa akustikom. Ipak, svako ko je makar jednom bio u Novom Sadu, video je minimum 2 Marijanina enterijera ![]() ![]() Ako vas dizajn enterijera i mobilijara zanima (a da nije projekat akustike u pitanju), slobodno recite, pa da je aktiviramo ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Za forum o arhitekturi pitam vise onako informativno, posto mi je to zanimljiva tematika.Po struci nisam arhitekta, nego projektant termo-instalacija, al opet sam vezan za arhitekturu. Pokusavam da pronadjem neki nas forum koji okuplja projektante u gradjevini i malo ozbiljnije se bavi tom tematikom. Uglavnom su u pitanju samo pokusaji, bar ono sto sam ja uspio da pronadjem. podrzavam 100%! Mislim da bi moglo da bude veoma zanimljivo, shodno tome sta se trenutno desava u gradjevini... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Secate li se BionicFX-a ? | lesha | DSP forum | 34 | 28-01-2009 09:54 AM |
Rumski na FB | Boskovic | Predlozi i sugestije | 3 | 16-07-2008 03:16 PM |