|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#191 |
Pro Member
|
![]()
Ajde da pokusam nesto da sublimiram! Svi smo se slozili kako je ova manifestacija to sto jeste. "A sta je po nama trebala da bude." E sada prvo ide pitanje: Ko ovo radi, i iz kojih razloga? Odgovor: Medijska kuca koja je kupila stranu licencu,(kojoj je cilj) zabaviti narod, biti gledan (znaci biti marketinski atraktivan za kompanije koje proizvode kafu,deterdzente ili zvake, automobile ili ko zna sta) ili ti jednom recju napraviti posao. Izvinjavam se gospodo ali vi ste u zabludi. Njih ne zanimate vi, koji se ceo zivit spremate za muziku. Njima trebaju likovi koji ce tamo da placu, da ih oni polivaju govnima, da ih mazu majonezom po glavi a oni, oni pokusavaju da ono malo sluha (sto im bog podari) unovce, jer sa tri velika odmora i dovoljnim uspehom u osnovnoj skoli nebi ni do portira SKC-a dogurali. To je "Survival" na koji niste spremni, jerbo neke stvari nebi trpeli. Nazalost, ovi bi, to je razlika! Ocu reci, neki bi da budu zvezde, ali ne po svaku cenu! A ovi "strucnjaci" bi po svaku cenu.
Last edited by LACKY; 01-11-2008 at 02:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Pro Member
|
![]()
Kad spomenu mazanje majoneza na glavu, odmah se setih Milana Tarota...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#193 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Last edited by LACKY; 01-11-2008 at 03:36 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() Vrhunsko poredjenje "Tuzna pesma na sto nacina svetom putuje", evo jednog od njih... ![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
VIP Member
|
![]()
Ijaaaaoooooo! Pa ovo je komaaa!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dajte jos klipova...mislim klipana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Pro Member
|
![]()
Vidi se da zivis, tamo negde.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |