| 
 | |||||||
| Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  10-10-2008, 07:53 AM | #11 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2008 Location: Split 
				 |  Re: Tekstopisci, ?elite li učestvovati? 

Ref: WWW,TOČKA,RUMSKI,TOČKA,COM HEJ,HEJ,HEJ,DRŽI MIŠA,BUDI SVOJ Last edited by Tonko; 10-10-2008 at 09:55 AM. | 
|   |   | 
|  16-10-2008, 11:58 PM | #12 | 
| Member Join Date: Jul 2008 Location: Banja Luka 

Doruckujem  rucam  veceram ,novi dan Doruckujem rucam veceram ,novi dan Doruckujem rucam veceram ,novi dan a aa aaa .. A aa Aaa i tako godinama A aa Aaa i tako godinama A aa Aaa i tako godinama Doruckujem rucam veee ceee raaaaaaaa m - tush !!!   | 
|   |   | 
|  17-10-2008, 03:02 AM | #13 | |
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: SD/NI 
				 |  Re: Tekstopisci, ?elite li učestvovati? Quote: 
 samo jos jednom, uz tebe znam da mogu.   
				__________________ Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... | |
|   |   | 
|  21-11-2008, 10:30 PM | #14 | 
| Pro Member Join Date: Dec 2004 

O.K. Konkurs zaključen. Konačni tekst : OSLOBODI ME Zarobljeno srce vidjelo je Svjetlost. Želim da poletim nekud u slobodu! Želim opet svoja krila, ja da imam! Želim da ponovo nadati se mogu (nadati se mogu) Kao svenut cvijet : bespomoćan - sam ; Čekam svoju Vodu, čekam svjetlost Sunca ... Daj mi da moj život, opet, ima smisla! Skini led sada sa mog srca (sada sa mog srca) Oslobodi me! Ljubavlju okupaj me! Srce nek' uzdrhti, od sreće pregoleme! Put pokaži mi! Da zablistam - Ti pomozi! Meni Si sve. Meni Si sve !!! Bez Tebe ja umro bih !!! (Goran Topić, god. 1999) Last edited by alfom; 22-11-2008 at 05:34 PM. Reason: Uuupssss. Autor zaboravio čitav tekst!!! | 
|   |   | 
|  22-11-2008, 12:07 AM | #15 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: SD/NI 

Sta ces, svi pricaju kako treba da se radi nesto ozbiljno, kako niko ne radi nista, a kad dodje makar banalan trenutak da se uradi nesto ozbiljnije, sve se zavrsi na sprdnji...   Da nije Anita otisla sa foruma, verovatno bi ovaj deo bio mnogo potpuniji.   
				__________________ Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... | 
|   |   | 
|  02-07-2009, 06:17 AM | #16 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2009 Location: Kragujecvac 

pih,citao sam nadajuci se da cu da dam svoj doprinos,ali teska posla   pa nista,onda ,pisem nesto za svoju dusu   | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Paznja,kompozitori,tekstopisci,aranzeri,admini.pro i junior memberi | oliver10 | Predlozi i sugestije | 16 | 05-03-2008 06:45 PM |