|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
osh ti pomognem da napravish sranje?
![]() btw, jako se malo ljudi inache i javlja na ovakvim temama.. ne ochekuj previshe jbg.. tako je uvek.. pusa za tebe.. i shalji mi bre ona gomna nemo te utepam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
biće biće...bio sam malo na sve strane...neću ipak na brzinu da ti šaljem bilo šta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]()
jel treba da osedimo da cujemo taj nastavak ,ona truba ili sta je vec je pokidala ,tezak zadatak je pred tobom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
biće biće.....nego drugi dio ekipe nije tu...pa se mora organizovati neka net saradnja..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
balti ne radi ti vishe link
daj i ja da cujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
evo da osvezim link....idemo, idemo, idemo..sveze jos uvijek
![]() http://www.zshare.net/audio/51366871618762c0/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
ok je za ideju - jeste malo Hotel Costes fazon (pohvalno) ali nije jos taj nivo - ni struktura (sve je linearno malo, nema mnogo desavanja...), ni produkcija / miks - malo je ..ne znam kako da objasnim, fali mi nesto krispi, svi su mi instrumenti nekako kao kroz cebe...
mislim - ko sto rekoh, odlicno za pocetak. E sad u zavisnosti sta ce te dalje da radite..vidite da li da 'opravljate ili radite novu pesmu itd.. ovakva muzika je (relativo) laka za napraviti, i ima je na kilo...milion kompilacija u tom fazonu. a ono sto prodaje kompilacije je BRAND (Hotel Kostas, na pr - tj DJ koji ih miksa..) Ja na sve to uvek gledam malo drugacije (valjda sto mi je (bio) posao jako dugo)...a ne hobi! Ako se vec bavim time, ulozio u sprave i studio, hteo bi da i drugi ljudi to cuju i omoguce mi (kupovinom) da se i dalje bavim time, bla bla..ali posto je muzika danas postala , manje vise, besplatna - sve verovatno sad spada u domen hobija. E u tom slucaju - super! Ja sam nasao novi hobi - skupljam igrackice (uopste se ne zezam!!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
imas svake nedelje kod terazijske cesme menjanje slajbi i igrackica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |