|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
nesto vise na gearslutz-u pod forumom music computers.bilo bi lepo da cela prica nije buvica
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Vibrator
|
![]()
prica se o toj dvojci odavno... za sada nista.
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Jednom ce (mozda) biti UAD-2, ali kada, to se ne zna.
Secam se kada sam ja kupovao UAD-a... svi su mi pricali : "Nemoj, sacekaj, sad ce UAD-2", a to je bila 2004-ta godina. Da sam poslusao, cekao bih i danas, a ovaj moj je odradio toliko posla... Programiranje poznajem vrlo povrsno... nekad sam nesto malo ucio C++, eto, cisto da bih znao kako to otprilike funkcionishe. Koliko sam upoznat, onog trenutka kada reshe da zamene chip, morace da optimizuju sve postojece plugove za novi chip, sto za audio industriju, koja to ne prodaje na tone i nije bas mali posao. Ne znam kako bi isla optimizcija plugova, ukoliko bi primenili foru sa Pulsara... Kada bi recimo uradili karticu sa brzom i vecom ram memorijom, ili mogucnoscu da koristi systemski ram, a stavili recimo 4 postojeca DSP chipa. I tu je potrebna optimizacija, da bi plugovi umeli da koriste vise procesora, ali pretpostavljam da bi im to bilo jednostavnije, nego optimizacija po potpuno novom chipu. Rekao bih da u tom zecu lezi grm i da im je to mnogo veci problem, nego napraviti potpuno novu karticu sa recimo SharcS Tigar DSP-om. Jos nesto... Chipovi za sadasnji UAD se poodavno vise ne proizvode, kao i onaj 4mb ram itd, a UAD se (kao sto vidimo i dalje proizvodi) i to u vise varijanti (PCIe, PCI...). Pitanje je kolike su te njihove zalihe tih chipova sa Win Fast AGP graficke i da li im se isplati da rade ista novo, dok te zalihe ne dovedu pred kraj...
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
da su hteli da izbace uad-2 ne bi pravili razne varijante uad-1 ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Universal Audio UAD-2 Duo $899.00USD
Universal Audio UAD-2 Duo Flexi $1,199.00USD Universal Audio UAD-2 Nevana 128 $1,999.00USD Universal Audio UAD-2 Nevana 32 $749.00USD Universal Audio UAD-2 Nevana 64 $1,499.00USD Universal Audio UAD-2 Quad $1,499.00USD Universal Audio UAD-2 Quad Flexi $1,799.00USD Universal Audio UAD-2 Solo $499.00USD Universal Audio UAD-2 Solo Flexi $799.00USD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
jos kad bi uradili uad 2 u externoj varijanti .. jos ako bude rack fazon. . uhh ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Vibrator
|
![]()
izgleda da su konacno resili...
Quote:
|
|