|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
Meni stigao N95 8gb. Ne bih mjenjao nizašta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam 8gb stari model...Sto se tice novog modela nisam nesto preterano odusevljen. jeste da ima GPS i 3G (koji je kod nas jos uvek u test fazi), ceo je plastican i krhkiji od starog. Instalirao sam u kuci wi-fi i radi mi sve extra... verzija 1.1.4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Moj kum se pali na novitete i pre neki dan mu je stigo iz Miami-ja onaj 16gb... 500$ je tamo... lepo sve... nadrkano... ali ono je teska taraba za nosenje... glomazno, tesko...jos mu stoji u nekoj gumenoj futroli...
p.s. nisam za te kombinacije... sto manji mobilni to je manja muka... p.s.2. ...jos imam negde Nokiu 6310i... analogija...ali otkida... Last edited by sRce; 09-07-2008 at 04:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Stvar navike. Ja sada kad vidim mali tel, bez (makar) symbian-a....mali ekran...to je bre za mene teska analogija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Nokia 1600 (ja), Nokia 3510i (Zorica) pozdrav bogi p.s. e da, imamo i sluzbeni e61 za kucanje poruka. ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Psiho
|
![]()
Mene fascinira recimo nemoguchnost da napravish "reply to SMS" kojeg chitash... jednostavno nema tu inache korisnu opciju. Nemoguchnost pojachavanja i stishavanja zvona takodjer ne razumijem!?!?
Mozhda ove nove verzije imaju to rjesheno, ali sve skupa doima se kao "vidi kako sam fora i radim sve osim onoga shto telefon zapravo treba raditi" ![]()
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Vibrator
|
![]()
ja sam prvi pljuvao iphone dok ga nisam uzeo u ruke..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
iPhone kontrolise Logic, Pro Tools, Live.. | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 12-01-2009 11:25 PM |
Stylophone na iPhone-u | DaBear | Razno | 0 | 10-12-2008 10:35 AM |