|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Hteo bih da kupim bas gitaru koju bih koristio za snimanje. Budzet je max. 500e (501e bi bilo neprihvatljivo)
![]() ![]() 1. yamaha rbx 374 i nesto (malo vise) skuplja, ali ne znam da li (mnogo) bolja, 2. peavey cirrus 4 bxp. Ako znate nesto trece, predlozite ![]() @Oggy Rece mi Igor Kis da si mu preporucio neku yamahu koja dobro radi za relativno male pare, ali nezna da mi kaze koji je model u pitanju. Da li je to ova koju sam i ja napisao ili neka druga? Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ma nadjes neki squier jazz,nemoj da te zavara ime imaju oni i fenomenalnih gitara (posebno serija mislim da se zove japan vintage) i stavis na nju http://www.seymourduncan.com/product...j2_lightnin_r/ i ne postoji bolji ton za te pare.
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Peavey je odlicna i nepravedno potcenjena firma, prave odlicne instrumente i opremu, skoro je lik u oglasima prodavao legendarni bas T-40.Mada ti je za studio bolja neka fenderolika gitara, prepoznatljivog zvuka, ganjaj malo oglase istrcace neshto za te pare...od Yamaha mozda BB serija BB 614,one mogu da zazvuce, RBX su plastika, bez smeka, bar po meni...ja bi ganjao samo neshto cetvorozicano
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
BB nikako. Svirao sam je predugo!
![]() Cirrus BXP je više nego OK za te pare! Ali ako izleti neka dobra pasiva i to je OK!
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
U svakom slucaju hvala na predlozima i savetima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Pa jeste za te pare se nemozesh nadati bogzna kakvoj elektronici,najbolje bi bilo da nadjesh neku djitricu preko nekog drugara,pozajmish od njega na nedelju dana,odneses u studio snimish par pesmica,vidish kako se ponasha,to je idealna varijanta,ovako mi shta ti pricamo sve je vrlo,vrlo subjektivno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Uzmi od MAstera29 ibanez 924, ako nije prodao. Ne znam sta ove basadzije misle o tome, ali meni je odlicno zavrsila posao, dobar izbor boja, stara dobra ozbiljna drvenarija, a i bassista se nije zalio
![]() |
#8 |
Mason
|
![]()
Jedini Ibanez koji sam svirao, a da mi se dopao... Ibanez Musician MC 924 je stvarno odradjen kako treba, a ako se dobro secam, na njemu imas mogucnost da biras da li ce da radi kao aktivna, ili kao pasivna gitara.
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Za iznos koji si spreman da izdvojis ja bih ti toplo preporucio jedan izvanredan bas Ibanez ATK, mislim da u tom cenovnom rangu tesko da ces naci nesto bolje.
![]() |
#10 |
Mason
|
![]()
Kako li samo mozete da volite te Ibanez Bass-ove?
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
snimanje gitara/iso cab | Reinhardt | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 27 | 04-04-2009 02:36 AM |
Snimanje bassa i gitara za novi album SOPOTa! | Tiki the Boyler | Promocija radova | 10 | 11-12-2008 12:10 AM |