|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
al opet brate b1 je za radio a ovaj za studio i + ovaj je za vokale...a i chuo sam da svi pljuju b1 zato shto behringer pravi sranje proizvode sem b2 pro i xenyx mixeta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
Pocni da citas forum polako...
![]()
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
ne brini, mocicesh i sa c2000b da izvuchesh dobar snimak.. josh ako znash da radish posao, bice zadovoljavajuce, i vishe od toga..
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Ja imam c2ooob mozes da napravis ok snimak, samo sto je on vise za beck vokale,ili timpane,nije za glavni vokal ima neki cudan korus u njemu,ne daje neki cist zvuk, mada to nekom i odgovara,sve u svemu opet kazem za neki demo moze lepo da posluzi.
![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
hvala ljudi
![]() ...e a da sam uzeo akg perception 200 jel bi to bilo bolje ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Uzmi Rode Nt2a ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
koliko mu se krece cena???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
http://www.thomann.de/gb/rode_nt2a.htm
Probaj kod nas u Artistu , mislim da oni imaju dobre cene za Rode mikrofone , u svakom slucaju , trebalo bi da se vrti oko ove cene ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Problem je samo proizvodnja u Kini, pa im proizvodi nisu bas ujednachenog kvaliteta, kad izadju iz fabrike...( zbog toga je Rode firma izmestila proizvodnju iz Kine). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima. Ja sam novi pa sam malo izgubljen u broju silnih tema na forumu i vjerojatno ovom pitanju nije mjesto ovdje al eto, valjda će mi moderatori oprostit.
Inače mi radimo neke eksperimente s guslama pa tra?imo mikrofone koji bi najbolje odgovarali fiksnom ozvučavanju spomenutog instrumenta (bez skidanja mikrofona s tijela instrumenta). Ideja je da stavimo mikrofon u bubanj, tijelo instrumenta i da tu ostane. Sad bi molio za neke savjete koji mikrofone preporučujete jer osim kvalitete zvuka tra?imo mikrofon sa ?to manje mikrofoniranja. Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
Test 7 Mikrofona | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 122 | 03-05-2009 10:27 AM |
test mikrofona, srednja klasa, velike membrane | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 06-01-2008 10:29 PM |