|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Administrator
|
![]()
Tako je, ipak wifi podrska kosta...Ja sam zapravo vise mislio na podrsku za fring, a internet veza moze da se ostvari i gprsom (mada tada prakticno mozete zaboraviti na skypiranje, posto rijetko kada je bandwidth dovoljno sirok za normalan razgovor).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
I druga stvar, net preko GPRS-a za 1h kosta otprilike od 250-400 din. zavisno sta i koliko otvaras. A WIFI je besplatan, zbog toga je Artur i pitao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Dobar je E51... Moj stari ima 7610, ali on nema wifi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
|
![]()
Uglavnom i ne mozes normalno da razgovaras, tako da sam mislio na chat, koji kosta neznatno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MAO
|
![]()
bogami i meni se cini da je ovaj e51 prihvatljivo resenje. Samo da se oporavim od kupovine kola
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Sta ce ti kola ako imas WIFI.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
MAO
|
![]()
to sam shvatio prekasno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
MAO
|
![]()
isprobao sam danas burazerov n81 8gb telefon, i skroz ok radi, instalirao Fring, i pricao sa ortakom preko wifiLana moje gajbe (i on je gajbi bio na laptopu preko wifija) i sve radi odlicno. Kad je on presao sa laptopa na iphone i pokrenuo fring e tu je vec pocelo seckanje povremeno i veca latencija. Jedna stvar me zanima, a to je trajanje baterije. Ovom je vrlo brzo crkla baterija (mada nemam pojma koliko je bila puna pre nego sto sam krenuo da se wifiujem). Dakle, za neku normalnu upotrebu interneta, malo chat-a, web-a i do pola sata pricanja voipom dnevno, da li ce baterija preziveti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Hoce, meni baterija bez problema izdrzi ceo dan. Recimo 1 h surfovanja i ostale normalne aktivnosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
U 3G standardu bandwith je vise nego dovoljan i za video call.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|