|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
imam ovu kartu trebam je ubaciti u jednu konfiguraciju. je li mi mo?e neko pomoći gdje da skinem drivere.
sajt im je totalno glup http://www.digidesign.com/ ili je ova karta prestara, ili sam ja glup pa se ne mogu snaći. nigdje ne vidim download drivera za nju!
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ovde su sve sprave... http://www.digidesign.com/index.cfm?...0&itemid=26293
... tvoje nema tako da pretpostavljam da je suvise matora... ... imas pri vrhu Support/ Contact pa vidi sa njima, ili na njihov forum pa ce ti neko vec reci sta da radis... Pozz
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Postoje driveri na sajtu, samo treba da pronađe?. Lacky je koristio karticu, mo?e? njega da upita? ako i sam ne naleti na temu.
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
[to je staro ko biblija, tesko da ce da ti radi na nekom MACu mladjem od 10 godina.
Kod Digidesigna je problem sto nista nije kompatibilno unazad i na malo duze periode.. Nevezano za temu, neki dan vidim Pro Tools Mix (core card i dsp card) 3 x 888 24 (32 in/out) interface, sa plugovima za ?650 !!!!!!! Last edited by DaBear; 02-06-2008 at 05:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Zadnji, i najsveziji driver je negde iz 2004-te. na starom compu (NF7S I Barton) je jos i nekako radila(mada je pola procesora jeo sam driver), a na novovijim masinama(sada imam P5B i Core Duo) to neradi uopste. Naravno ovim majstorima iz Digi-ja nepada na pamet da naprave novi driver.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Ja imam Digidesing 001 nikako da dobijem rad drajvera na xp-u,jel ima neko reshenje?Pocne mi raditi drajver i sve je ok sat vremena i stane sa radom,a u control panelu nedetektuje sve sto treba kao Design digi 001,znam da je kartica stariji model i da su mu originalni cd drajveri za 98,ME,ali novi drajveri za XP sto su izashli sa pro tools-om 6.11 nerade dobro,sta bi trebao raditi da sve proradi kako treba.....pozdrav svima i hvala unapred.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni je na XP-u digi 001 radila bez greške. ProTools le 6.7
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |
AUDIO MEDIA Magazine - online izdanje | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 28-03-2007 09:30 PM |