|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]() Last edited by silicon science; 29-05-2008 at 11:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
MCI Master
|
![]()
jebiga moje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nego da se vratomo na A6, kakvo je tvoje misljenje u vezi tih slichnosti izmedju waveformova. Da li je moguce da su tako slichni kao sto neki pricaju, meni to nije problem nego me zanima ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ma ne opterecuj se glupostima koje pisu na internetu. cak i iz demosa mozes uociti razlike od pwm, pa square, saw i sine... ako znas sto slusas..
razlike nisu ni manje ni vece, nego recimo kad recimo slusas po jedan vco na na obxa, ili prophetu. postoje iznimke kao sto je jupiter8 gdje je razlika nesto veca. to ti je u praksi razlika izmedju analog chip oscilatora (gore nabrojanih cem, ssm i asic) i diskretnog oscilatora, kao na osmici (ili minimoogu). ali to nije sprijecilo sve silne analog chip sprave u proslosti da postanu legendarne. i zvuce prehebeno. uostalom uzmes pilu (saw) i vidices da na recimo pet polifonika ona zvuci na 5 razlicitih nacina. to je ljepota analogije. da su svi isti imao bih dva analog sinta i gotovo. mislim ima dovoljno zvucnog materijala na internetu da mozes dobit dojam o andromedi. na kraju krajeva, ili te zvuk pali, ili te ne pali. ove tehnoloske pojedinosti ti nece pomoci/odmoci u odluci. to govorim iz vlastitog iskustva. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
@Cluster-u pravu si... Ne muci mene da li ima razlike ili ne nego me zanimalo. A Andromeda me je fascinirala na prvi pogled i prvo slusanje - definitivno ce to ipak biti prvi sledeci sint koji kupujem-konacno sam odlucio to
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Andromeda A6 | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 44 | 16-04-2008 09:57 PM |