Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29-05-2008, 11:50 PM   #71
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Andromeda - jel' vrijedna toga?

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
adams family

Btw. jesu li to tvoje noge ili od Bigfoot-a

Last edited by silicon science; 29-05-2008 at 11:56 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2008, 12:14 AM   #72
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

jebiga moje
roginator is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2008, 12:26 AM   #73
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
jebiga moje
E a ja kad bi imao onakvu frizuru bio bi vec nadaleko poznati folk pevach
Nego da se vratomo na A6, kakvo je tvoje misljenje u vezi tih slichnosti izmedju waveformova. Da li je moguce da su tako slichni kao sto neki pricaju, meni to nije problem nego me zanima
Old 30-05-2008, 12:49 AM   #74
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

ma ne opterecuj se glupostima koje pisu na internetu. cak i iz demosa mozes uociti razlike od pwm, pa square, saw i sine... ako znas sto slusas..

razlike nisu ni manje ni vece, nego recimo kad recimo slusas po jedan vco na na obxa, ili prophetu. postoje iznimke kao sto je jupiter8 gdje je razlika nesto veca. to ti je u praksi razlika izmedju analog chip oscilatora (gore nabrojanih cem, ssm i asic) i diskretnog oscilatora, kao na osmici (ili minimoogu). ali to nije sprijecilo sve silne analog chip sprave u proslosti da postanu legendarne. i zvuce prehebeno.

uostalom uzmes pilu (saw) i vidices da na recimo pet polifonika ona zvuci na 5 razlicitih nacina. to je ljepota analogije. da su svi isti imao bih dva analog sinta i gotovo.

mislim ima dovoljno zvucnog materijala na internetu da mozes dobit dojam o andromedi. na kraju krajeva, ili te zvuk pali, ili te ne pali. ove tehnoloske pojedinosti ti nece pomoci/odmoci u odluci. to govorim iz vlastitog iskustva.

clusterchord is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2008, 09:06 AM   #75
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

@Cluster-u pravu si... Ne muci mene da li ima razlike ili ne nego me zanimalo. A Andromeda me je fascinirala na prvi pogled i prvo slusanje - definitivno ce to ipak biti prvi sledeci sint koji kupujem-konacno sam odlucio to E sad tu je dilema-imam varijantu za 2000 eura od "privatnog lica" ali me malo brine zbog garancije i tako tih stvari, ili da narucim preko Artista, malo skuplje platim ali mirno spavam Svejedno, mora se jos novca skupiti, cak razmisljam da li da Juno-60 prodam Nisam jos 100% siguran, ali mi mnogo para fali, a opet zao mi je sprave, kao nov je ocuvan... Jos uvek sam u razmisljanju, videcu, iako znam da A6 pokriva sve sto Juno radi i mnogo shire, nekako mi je zao, ne volim da prodajem sintove, tako je i MonoPoly otisao a sad mi nedostaje taj njegov ludachki filter
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules