|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() treba tebi i jedno i drugo ali nikako da napravis prioritete.
![]() |
![]() |
#62 |
Senior Member
|
![]()
evo, sad moram sam sebe quotati
![]() Tip nije poslao 01RW nego 05RW. Cijelo vrijeme se razgovaramo o 01RW, a on nista ne govori. Ok, sad mi je doma 05, radi bez greske, ima nekih jako dobrih zvukova; perkusije su mi mrak, ali fakat mrak, bolje nego na bilo kojem sintu kojeg imam, i jos tak neki ambientalni i akusticni zvukovi. Mislim, za 800-injak kuna, ovo je i vise nego dobro, al ipak ne znam. Znam da nema nekog pametnog odgovora, neka bude malo pa cu vidjeti. Sto vi mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
. . . . . . . . . ajde ajde .. umalo sam ti povjerovao.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]()
@Cluster-aj ako te ne mrzi samo snimis suve waveformove. Jako me zanima da li su toliko slichni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Senior Member
|
![]()
A ne znam, ta prica oko "suhih" wave-ova, smatram da je, najblaze receno, nepotrebna. Nije problem u slicnosti. Nekome ce suhi saw i suhi square na nekom sintu zvucati slicno. To ne znaci da oni kasnije nece zvucati radikalno drugacije. Andromeda ima VCF, VCA, softverske envelope doduse, ali cuo sam da rasturaju, itd. Oces velike razlike, jace "profilirane" wave-vove, treba ti analogni mono sint. A6 nikad nece imati square bas ko voyager. I tu nema zamjerke.
Ali, sjecam se jednom dok sam malo prckao po Andromedi, dosao sam do nekog "moogy" lead-a, ono full jednostavno, dva saw-a u detune-u, HP+LP, release beskonacno, kako je to zvucalo valovito! Ljepota jedna. Na ATC-x-u jos nisam dosao do toga, ali trebam se jos poigrati vanjskim efektima, vjerojatno se da. Sto ocu reci, dojmila me se ta ekstremna "versatilnost" andromede. Od oby-padova i stringseva, odlicnih zborova do spomenutog moog lead-a. Vrhunski sint. @clusterchord: znas ti dobro da nije u pitanju jel andromeda dobar sint ili nije. Iako, ne znam zasto se stalno povlaci to isto pitanje. Gdje ima dima, ima i vatre, rekli bi stari eskimi. Ima puno dobrih sinteva, pa nismo zagrijani za njih. Ne? Mene je trenutno otpustilo. U buducnosti, tko zna.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
MCI Master
|
![]()
evo frcem andy i cini mi se da nevalja
![]() ![]() ![]() sto bi rekao her DON plastika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a da bas i ne sijedi nesto u mixu ![]() ej clusteru aj da dadnemo andy-e za super neki D 50 i DX 11 pa strajhovi i frule bratko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaj vam je ljudi ANDY Rulllezzzzz jedino mi je don reako da mu je losa i plasticna....... ali dobro svako ima svoj *taste of love* DON KUPUJ ANDY jebes TG 33, Kawaie, ESQ..... uzimaj dok imas para!!!! ak imas para jos??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
Andromedu uzimam bez razmisljanja, samo dok skupim novaca
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
MCI Master
|
![]()
silicone jesi li to na slici ..slicis ali nisam znao da si mentalac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Pro Member
|
![]()
To mi je brat od tetke, a ovo sam ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Andromeda A6 | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 44 | 16-04-2008 09:57 PM |