|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
...sta ih je bilo
Ja sam ih zapazio MNOGO i stvarno me to nervira! 1. Ona iz poljske (plavusa, plava haljina) - ceo ref ukraden od pesme koju jedva cekam da nadjem i nabacim link ovde 2. Bese jedna pesma koju je muziku komponovao neko iz CRO, a ref je Christina Aguilera ....uh ovo je sad napamet, cim poslusam dajem jos misljenja - kao sto rekoh mnogo sam ih zapazio.... dokle vise bas ovakve kradje?!!! uh! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Danci ( mislim ) Maroon five ...
Laka ..... nikako da se setim Englezi .... Madona Express yourself ...... To sto je radio Hrvat su Potugal ..... jeste do pola refrena je uzeto kompletno .... i znao sam ... ali sad bi trebalo neko da okaci video .... pa cu se setiti .... Eto , tolliko sam mogao da se setim do sada ..... Pozdrav Last edited by Max; 26-05-2008 at 12:53 AM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
SuperModerator
|
Ma da, gomila, ja upamtio samo grkinju, nelly furtado strofa (onaj timbaland riff sa saw synthom) , mada danas je to potupno normalno, cudi me da nema u presetima omiljenih nam sintova Eurosong riff 001, Eurosong dance bass 001...
![]() Poz |
|
|
|
|
|
#4 |
|
MAO
|
boze kolko mi je naivnih ljudi sinoc reklo da je negde vec culo onu Dansku pesmu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Pricam o refrenu i fazonu ...... e sad .... mozda ce Da Bear da kaze da je pametno ukradeno .... mozda i jeste ..... ali ....
Danci Maroon 5 Pozdrav |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Opet refreni .....
Englezi Madonna Pozdrav |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
Ok .... ovo je mozda samo 4 takta .... pa i da se ne kaze da je ukradeno
Army of lovers ( mada sumnjam da je ovo njihovo ) .... Pozdrav |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Steta sto Army Off Lovers neucestvuju na Evroviziji, oni bi pobedili sigurno.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Mason
|
Kad vidi covek sve ovo... srecan sam sto pesma Srbije ni na sta ne lichi
|