Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 25-05-2008, 03:40 PM   #1
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Lexicon pcm91 vs VSS3

Nije u redu da zakljucavate temu sa konstatacijom da sam glup i da sam se edukovao usput. Kad zavrsite VETS, pa kad budete razumeli jezik kojim govorim, moci cete samnom da diskutujete o tome - ovako - smatrajte sebe obicnim zanatlijama. Na sve sto kazem odgovarate uvredama. Posteno. Kad ne umete bolje.

I da, kad se uporedim sa vama - divim se sebi, koliko god da se ubedacim kad mi ne ide.

Nisam naisao na forum sa nadmenijim i arogantnijim clanovima... Nije ni cudo kakva nam je muzika.

Eto pa me sad banujte kolko hocete, nije da ce mi biti posebno zao zbog toga.

Last edited by psionic; 25-05-2008 at 03:51 PM.
psionic is offline  
Old 25-05-2008, 03:52 PM   #2
Max
Pro Member

Default Re: Lexicon pcm91 vs VSS3

Pa vidis da su svi odustali od polemike sa tobom , jer lupetas kao Maxim po diviziji .

Ima jedan dobar vic :

Vozi Mujo shvapskim autoputem ..... i na radiju cuje hitnu obavest: " Ljudi pazite jedan idiot vozi suprotnom trakom po autoputu !!!!! "

A mujo kaze : " Sta jedan ?!?!?! MA hiljadu i jedan vidi ih !!!!"

Pozdrav
Max is offline  
Old 25-05-2008, 04:11 PM   #3
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Dobar vic...

Last edited by psionic; 25-05-2008 at 04:18 PM.
psionic is offline  
Old 25-05-2008, 04:16 PM   #4
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
I dalje ne shvatam sta sam pogresno rekao...
Pa evo , moja teorija je da u skupim reverbima rade mali patuljci ( jednom cak mislim i da sam video jednog ) e sad .... tih patuljaka nema mnogo , pa zato ti reverbi ne mogu da se prave u velikom broju .....

Lupam ... je l' da .... ?

E , pa tako nekako

A ti si se u svojoj teoriji uhvatio za 2 od 5 - 6 cinilaca i na osnovu toga napravio teoriju koja nema smisla .... a kad ti se kaze da procitas nesto stiva i upoznas se sa svim aspektima koji uticu na rezultat , ti neces , nego i dalje teras po svome .....

Pa kako onda ocekujes da ti neko pomogne ili da se ukljuci u diskusiju sa tobom ???

Coveka mozes nauciti samo onoliko koliko je spreman da nauci ....

Pozdrav
Max is offline  
Old 25-05-2008, 04:35 PM   #5
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

@Max
Dobro, editovao sam post od kako si ga ti citao, ocigledno smo obojca online... Sad sam samo rekao - Dobar vic.

Sta reci drugo... Ja kazem jedno - odmah paljba. Dobro, malo se ispravim - opet paljba. Pa sta onda da kazem ? Sto se citanja stiva tice - pa dokle da citam, citao sam 4 godine. Rekao sam se da mi se ne svidja zvuk MPX-1 - opet zamalo da dobijem batine. Nisam ja smislio onu teoriju.

I kako me neko naziva glupakom, samo ako kaze - ma nemas pojma - lupas. Niko se nije ni potrudio da mi bilo sta objasni ili da udje u bilo koju raspravu. A ne mrzi ih da napisu neku uvredu.

Procitaj zadnje u sticky temi koja se isto ovako zove i reci mi tacno gde sam pogresio ? Ako hoces, naravno... Ne bih ZAISTA vise nikog da nerviram, ako neces, zavrsavajmo ovo, zakljucavajte, banujte i radite sta hocete, samo necu da se polemika zavrsi uvredom na moju adresu.
Old 25-05-2008, 04:42 PM   #6
Max
Pro Member

Quote:
.... Kad zavrsite VETS, pa kad budete razumeli jezik kojim govorim, moci cete samnom da diskutujete o tome - ovako - smatrajte sebe obicnim zanatlijama. Na sve sto kazem odgovarate uvredama. Posteno. Kad ne umete bolje.

Pa evo , odgovorio si sam sebi ... sve znas , ne treba ti pomoc

A s' obzirom da je tebi sve jasno , onda je tvoja muzika verovatno mnogo bolja .... mozda ne bi bilo lose da je cujemo ?

Ziveo !!!

Pozdrav
Max is offline  
Old 25-05-2008, 04:53 PM   #7
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Takvo ste mi vi misljenje stvorili o vama...

Ajde molim te procitaj taj moj zadnji post i reci mi sta nije u redu, makar da mi dokazes dokle seze moje neznanje - ne ono od pre, sad ovo na kraju.

Inace ja radim u pozoristu i nemam mnogo toga za pustanje... Radim uzivo. ( gostovanja, Budva, usnimavanje nekih glasova - radio sam sa Zoranom Simjanovicem, Ivanom Brkljacicem... ) A radio sam na Indy, samo sto to nije nesto sa cime bih se hvalio jer je 'gazda' rekao da poskidam sve efekte i da suvo i nesmixano odnesemo u pink studio na mix. Dakle to nije moj mix, ali neke melodije jesu - kao i korekcija glasa, pakovanje zivih instrumenata... mada ovde nije o tome rec.

Nesto sto sam ovde rekao, je bilo u afektu, ali kad mi izazivate afektnu situaciju, sta cu

pozz
Old 25-05-2008, 05:01 PM   #8
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

samo jos da dodam... Radim i na odrzavanju sve te opreme koju imamo, tako da sam popravljao EQ Samsonite i mixer Soundcraft K1. Znaci - otprilike moras znati kako radi ako mislis da popravis...
Old 25-05-2008, 05:15 PM   #9
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Vidi, svako ovde ima svoje stavove koje brani na ovaj ili onaj nacin i zato ovaj forumi postoji - RAZMENA MISLJENJA.

E , kada se neki clan uzjoguni kao sada na primer ti, onda postanemo prilicno kratkih zivaca sto se moze primetiti, ne zbog toga sto neko ne zna ( jer svi mi ne znamo sve o produkciji niti cemo ikada) vec zbog nacina na koji iznosi svoje stavove a da pri tome uopste ne vidi sebe ( kao sto je Max izneo u vicu o Muji) .

Prilicno drsko i aroganto iznosis zvoje stavove pri tome ne znajuci koliko i sta sve znaju ljudi koji su usli u diskusiju sa tobom, e to je stvar koja ovde jako kvari nasu komunikaciju sa tobom .

U onom nabrajanju su izneo prilican broj polu tacnih ili potpuno ne tacnih informacija sa stavom da je apsolutno tako i nikako drugacije ( barem se takav zakljucak namece), tako da nista drugo ne preostaje nego da zaobidjemo raspravu u sirokom luku i zavrsimo dsikusiju.

E, da si malo vise studirao literaturu i manje se hvalio sa VETS ( to mi je kao neko merilo znanja u zivotu? ) i da si manje arogantno izneo stav "Kad zavrsite VETS, pa kad budete razumeli jezik kojim govorim, moci cete samnom da diskutujete o tome - ovako - smatrajte sebe obicnim zanatlijama." onda bi mogli da diskutujemo, da li razumes sta pokusavam da kazem?
Old 25-05-2008, 05:19 PM   #10
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Quote:
samo jos da dodam... Radim i na odrzavanju sve te opreme koju imamo, tako da sam popravljao EQ Samsonite i mixer Soundcraft K1. Znaci - otprilike moras znati kako radi ako mislis da popravis...

Zidar ce da ti nazida katedralu ako treba samo mu daj osnovne smernice, ali to ne govori da je on Arhitekta.

I ja sam popravaljao gomilu sintova i semplera pa ne znaci da sam kvalifikovani graditelj istih niti da sam inzenjer kojem treba da se klanjaju, koja poenta?
Mi ovde pricamo o Reverbima i algoritmima istih , ne o servisiranju mikseta

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules