|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Nije u redu da zakljucavate temu sa konstatacijom da sam glup i da sam se edukovao usput. Kad zavrsite VETS, pa kad budete razumeli jezik kojim govorim, moci cete samnom da diskutujete o tome - ovako - smatrajte sebe obicnim zanatlijama. Na sve sto kazem odgovarate uvredama. Posteno. Kad ne umete bolje.
I da, kad se uporedim sa vama - divim se sebi, koliko god da se ubedacim kad mi ne ide. ![]() Nisam naisao na forum sa nadmenijim i arogantnijim clanovima... Nije ni cudo kakva nam je muzika. Eto pa me sad banujte kolko hocete, nije da ce mi biti posebno zao zbog toga.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 25-05-2008 at 03:51 PM. |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa vidis da su svi odustali od polemike sa tobom , jer lupetas kao Maxim po diviziji .
Ima jedan dobar vic : Vozi Mujo shvapskim autoputem ..... i na radiju cuje hitnu obavest: " Ljudi pazite jedan idiot vozi suprotnom trakom po autoputu !!!!! " A mujo kaze : " Sta jedan ?!?!?! MA hiljadu i jedan vidi ih !!!!" Pozdrav |
![]() |
![]() |
#3 |
Superoperater
|
![]()
Dobar vic...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 25-05-2008 at 04:18 PM. |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pa evo , moja teorija je da u skupim reverbima rade mali patuljci ( jednom cak mislim i da sam video jednog ) e sad .... tih patuljaka nema mnogo , pa zato ti reverbi ne mogu da se prave u velikom broju .....
Lupam ... je l' da .... ? E , pa tako nekako ![]() A ti si se u svojoj teoriji uhvatio za 2 od 5 - 6 cinilaca i na osnovu toga napravio teoriju koja nema smisla .... a kad ti se kaze da procitas nesto stiva i upoznas se sa svim aspektima koji uticu na rezultat , ti neces , nego i dalje teras po svome ..... Pa kako onda ocekujes da ti neko pomogne ili da se ukljuci u diskusiju sa tobom ??? Coveka mozes nauciti samo onoliko koliko je spreman da nauci .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
#5 |
Superoperater
|
![]()
@Max
Dobro, editovao sam post od kako si ga ti citao, ocigledno smo obojca online... Sad sam samo rekao - Dobar vic. Sta reci drugo... Ja kazem jedno - odmah paljba. Dobro, malo se ispravim - opet paljba. Pa sta onda da kazem ? Sto se citanja stiva tice - pa dokle da citam, citao sam 4 godine. Rekao sam se da mi se ne svidja zvuk MPX-1 - opet zamalo da dobijem batine. Nisam ja smislio onu teoriju. I kako me neko naziva glupakom, samo ako kaze - ma nemas pojma - lupas. Niko se nije ni potrudio da mi bilo sta objasni ili da udje u bilo koju raspravu. A ne mrzi ih da napisu neku uvredu. Procitaj zadnje u sticky temi koja se isto ovako zove i reci mi tacno gde sam pogresio ? Ako hoces, naravno... Ne bih ZAISTA vise nikog da nerviram, ako neces, zavrsavajmo ovo, zakljucavajte, banujte i radite sta hocete, samo necu da se polemika zavrsi uvredom na moju adresu.
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa evo , odgovorio si sam sebi ... sve znas , ne treba ti pomoc ![]() A s' obzirom da je tebi sve jasno , onda je tvoja muzika verovatno mnogo bolja .... mozda ne bi bilo lose da je cujemo ? Ziveo !!! Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Superoperater
|
![]()
Takvo ste mi vi misljenje stvorili o vama...
Ajde molim te procitaj taj moj zadnji post i reci mi sta nije u redu, makar da mi dokazes dokle seze moje neznanje - ne ono od pre, sad ovo na kraju. Inace ja radim u pozoristu i nemam mnogo toga za pustanje... Radim uzivo. ( gostovanja, Budva, usnimavanje nekih glasova - radio sam sa Zoranom Simjanovicem, Ivanom Brkljacicem... ) A radio sam na Indy, samo sto to nije nesto sa cime bih se hvalio jer je 'gazda' rekao da poskidam sve efekte i da suvo i nesmixano odnesemo u pink studio na mix. Dakle to nije moj mix, ali neke melodije jesu - kao i korekcija glasa, pakovanje zivih instrumenata... mada ovde nije o tome rec. Nesto sto sam ovde rekao, je bilo u afektu, ali kad mi izazivate afektnu situaciju, sta cu ![]() pozz
#8 |
Superoperater
|
![]()
samo jos da dodam... Radim i na odrzavanju sve te opreme koju imamo, tako da sam popravljao EQ Samsonite i mixer Soundcraft K1. Znaci - otprilike moras znati kako radi ako mislis da popravis...
#9 |
Pro Member
|
![]()
Vidi, svako ovde ima svoje stavove koje brani na ovaj ili onaj nacin i zato ovaj forumi postoji - RAZMENA MISLJENJA.
E , kada se neki clan uzjoguni kao sada na primer ti, onda postanemo prilicno kratkih zivaca sto se moze primetiti, ne zbog toga sto neko ne zna ( jer svi mi ne znamo sve o produkciji niti cemo ikada) vec zbog nacina na koji iznosi svoje stavove a da pri tome uopste ne vidi sebe ( kao sto je Max izneo u vicu o Muji) . Prilicno drsko i aroganto iznosis zvoje stavove pri tome ne znajuci koliko i sta sve znaju ljudi koji su usli u diskusiju sa tobom, e to je stvar koja ovde jako kvari nasu komunikaciju sa tobom ![]() U onom nabrajanju su izneo prilican broj polu tacnih ili potpuno ne tacnih informacija sa stavom da je apsolutno tako i nikako drugacije ( barem se takav zakljucak namece), tako da nista drugo ne preostaje nego da zaobidjemo raspravu u sirokom luku i zavrsimo dsikusiju. E, da si malo vise studirao literaturu i manje se hvalio sa VETS ( to mi je kao neko merilo znanja u zivotu? ) i da si manje arogantno izneo stav "Kad zavrsite VETS, pa kad budete razumeli jezik kojim govorim, moci cete samnom da diskutujete o tome - ovako - smatrajte sebe obicnim zanatlijama." onda bi mogli da diskutujemo, da li razumes sta pokusavam da kazem?
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zidar ce da ti nazida katedralu ako treba samo mu daj osnovne smernice, ali to ne govori da je on Arhitekta. I ja sam popravaljao gomilu sintova i semplera pa ne znaci da sam kvalifikovani graditelj istih niti da sam inzenjer kojem treba da se klanjaju, koja poenta? Mi ovde pricamo o Reverbima i algoritmima istih , ne o servisiranju mikseta ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VSS3, PCM-91 i ostali reverbi(TESTOVI) | STUDIOTON | DSP forum | 158 | 22-04-2010 09:40 PM |
TC R6000 vs VSS3 PCo.... | den | Audio Software | 5 | 28-09-2009 08:41 AM |
native reverb najpriblizniji vss3 | liman021 | Audio Software | 13 | 05-09-2009 11:04 AM |