Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-04-2008, 02:20 AM   #51
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Mrzim narodnjake

Ma kapiramo, nije tebi stalo(cak te je negde i blam) do narodnjaka. Ti se boris protiv nepravde.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 02:28 AM   #52
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Ma kapiramo, nije tebi stalo(cak te je negde i blam) do narodnjaka. Ti se boris protiv nepravde.
Eto,pa kako covek sa vama da prica ali majke ti objasni mi?Cemu brate ironija ne kapiram te uopste.Usput ja postujem svaku vrstu muzike,nema razloga da me ni malo bude blam,ni narodne niti bilo koje druge muzike.
master29 is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 02:32 AM   #53
cAAc
Banned

folkeri se usertavaju od koksa ,a nijedna racija u klubu tog tipa zadnjih ne znam koliko godina ,dok su mene maltretirali u kraju jedno 10001 i jedan put (a u istom sam jer nemam neki kesh za zezanje i cice).interventna shmrche kokain po takvim klubovima ,a i van njih .policija = beli merdvedi nasheg drustva .ja sam narkoman jer je neko rekao da se narkomani oblace tako ,sisaj!!! ja sam shaban jer prokleti folker u uniformi koji je jedva cekao da se nalije savske vode iz neke chuke sa pendrekom u ruci mi se prodrao u facu shabane shabane jedno sto puta .ako se zarati opet ima da saspem okvir takvim papcima u potiljak i steta sto ne moze o Kosovu i turbo papcima koji su ga prodali za silni kesh i sad manipulishu istim dal cemo u nato ili sa rusima ,tri karte za holivud sam gledao josh ko mali sad taj film dozivljavam ..to je sve turbo folk na koji se i ja hteo ne hteo po malo lozim
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 02:35 AM   #54
idekius
Mason

idekius's Avatar

Pominjes Dimketa, ako se ne varam... Fantastican kontrabasista i basista... neverovatno dobar i jeste primer dobrog instrumentaliste. I svira sve, od klasike, preko jazz-a, do narodnjaka, jer je ,pre svega, izuzetan profesionalac.
Kao i Vlada Karadzov i mnogi drugi instrumentalisti koji sviraju sve moguce pravce...

E sad... sto se tice "omalovazavanja narodnjaka", veruj da bih prvo ja reagovao da smatram da tako nesto postoji, jer definitivno ne delim ljude po tome sta vole da slusaju, ili sviraju... Koga briga, ako je covek o.k.?

Ipak je ovo forum i cesto na osnovu postova neko deluje kao nadrndan covek, a kad ga upoznas licno, vidis da to nije tako. Decko za bubanj nije popio zajebanciju zato sto je u "narodnjak" vec zato sto pita gluposti... o kojima se hiljadu puta pricalo i dovoljno je bilo da koristi search. Nekad se za takva pitanja izbroji do 10, nekada se prodje ovako. Ljudi su poludeli od pitanja "da li da kupim 1212m, ili Audiophile"... bilo je reci i o tome da se otvori deo za apsolutne pocetnike, ali to ne bi funkcionisalo. Zajebanciju je popio i onaj momak sto je smarao sa UAD-om, pa niko nije dizao revoluciju... Desava se, a ne desava se samo ovde, vec i na GS i na mnogim drugim forumima... ali to definitivno nema veze sa "sikaniranjem", "narodnjacima", ili "raperima"...

Mislim da stvarno ne postoji razuman razlog da se ja, ili neko drugi pravda i ubedjuje nekoga u to da nema ama bas nista protiv narodnjaka, ili punkera, ili koga vec, a da je ovde problem sto ti to tako dozivljavas, stvarno ne znam zasto.

I sta se postize? Kao sto smo veceras mogli da vidimo, da reaguju ljudi sa druge strane, otvarajuci ovakve teme, a samo zato sto su revoltirani bespotrenim pravljejem galame i borbom protiv nepostojece represije nad narodnjacima. Otprilike na nacin kao sto se zloupotrebi kada se dvojica pobiju, jer su pijani, a jedan druge nacije, pa onda "po nacionalnoj osnovi" i ako ima veze sa "nacionalnom osnovom" koliko i ja sa letecim tanjirima.
Old 18-04-2008, 02:40 AM   #55
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Pa to se samo nametnulo, kao logican zakljucak iz tvog prethodnog posta.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 02:44 AM   #56
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Pominjes Dimketa, ako se ne varam... Fantastican kontrabasista i basista... neverovatno dobar i jeste primer dobrog instrumentaliste. I svira sve, od klasike, preko jazz-a, do narodnjaka, jer je ,pre svega, izuzetan profesionalac.
I brat mu je vrhunski klarinetista i saksofonista.Ima Nis vrhunske instumentaliste.

Deki,sto ne otvorite forum za pocetnike pa postavite par iskusnih moderatora da pomognu ljudima?Nisam za tu pricu da popiju zajebanciju bas na takav nacin.Nije lepo.

Objasni mi da li je lepo da neko otvori thread "mrzim......bilo sta"Pogotovo Moderator koliko god da je isprovociran?

Last edited by master29; 18-04-2008 at 02:50 AM.
Old 18-04-2008, 02:52 AM   #57
cAAc
Banned

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
I brat mu je vrhunski klarinetista i saksofonista.Ima Nis vrhunske instumentaliste.

Deki,sto ne otvorite forum za pocetnike pa postavite par iskusnih moderatora da pomognu ljudima?Nisam za tu pricu da popiju zajebanciju bas na takav nacin.Nije lepo.

Objasni mi da li je lepo da neko otvori thread "mrzim......bilo sta"Pogotovu Moderator koliko god da je isprovociran?
lepo je ,ovo je forum ,internet ,ovde bi bar svako trebao da kaze sta mu je ili sta im je ,nije rekao mrzim mastera29 nego mrzim narodnjake ,lepo je biti iskren ,a ne dsmra koji prica pricu
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 02:55 AM   #58
fosnex
Member

Quote:
Auuuuuuu koja je ovo prdnjava staroga svata!!
Recimo ja ne volim narodnjake ali Karleusa mi je gotivna od novih izdanja,a i amadeus band moze da prodje
fosnex is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 03:00 AM   #59
master29
Banned

Quote:

Nisi ukapirao,ja sam ovde za sve narodnjak koji se bori za ne znam ni ja koji ku..c.Koliko sam ukapirao ljudi su me protumacili kao okorelog narodnjaka koji u svakom postu brani neka narodnjacka prava,sto nema veze sa mozgom.Hteo sam da ukapirate da od svega sto sam u zivotu uradio ama po najmanje sam u narodnoj muzici,ali nema sane sa pljunem na to jel bi pljunuo na samog sebe.Kazem ti nicega se ne stidim,sve sam u zivotu posteno i sa velikom mukom stekao kao i mnogi od vas.
Old 18-04-2008, 03:01 AM   #60
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post

Objasni mi da li je lepo da neko otvori thread "mrzim......bilo sta"Pogotovu Moderator koliko god da je isprovociran?
Pa zato sto ne bi funkcionisalo. Sto ljudi, sto cudi... Pregledaj forum... sto je otprilike slucaj i na drugim forumima kod nas, izuzev na onima koji imaju bas policijske metode, sto isto nije resenje. Mi se zaista trudimo da budemo liberalniji, a onda su neke stvari neizbezne. Ko ne veruje, neka ide na neki drugi forum, neka raspali po moderatorima i adminima i vidi sta ce da se desi.

Vrlo cesto ti "pocetnici", ne samo da pitaju sve i svasta, vec krenu i da savetuju ljude. Imali smo ovde i majstore i umetnike resemplovanja. i stravicne metode mastering experata i ne znam sta vec sve ne... A svako, ALI SVAKO, nije uvek istog raspolozenja, da moze bas uvek da sve odtrpi i ispravno odreaguje... a veruj da je moderatorima i adminima teze nego clanovima. Upravo se Lesha najvise od nas ubija prenoseci vesti iz sveta produkcije, cisteci forum od besmislenih postova i spama... posla do mile volje. I to iz cistog entuzijazma, da bi, eto, i ovi prostori imao (koliko je moguce to za nas i od nas) kvalitetan forum o produkciji.

Otvaranje ovakve teme naravno da nije lepo i to sam odmah rekao, a Lesha se i sam slozio samnom... ne opravdavam, ali kapiram donekle... Covek radi ovde iz cistog entuzijazma i trudi se, a neko stalno isteruje nekakve sitne pravdice, kritikuje i vodi besmislene rasprave "narodnjaci vs. zabavnjaci", "digitalija vs. analogija" i naravno da coveku nekad pukne film i izgubi strpljenje. Sto svakao ne bi trebalo da se desava, ili bi bilo pozeljno da se sto manje desava, a svako ima svoju tacku kljucanja. I ja ponekad poludim, pa se pokajem posle

Ali... zivi mi i zdravi bili... bolje i ovako, nego nikako

Last edited by idekius; 18-04-2008 at 03:06 AM.
idekius is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules