|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Učlanih se i ja.
Ona skroz narančasta linija ali sa "sto?astim" knobovima. Sada ba? gledam po netu. Pa tih XT-ova ima valjda 5-6 verzija najmanje. Svaka ima drugačiji neki detalj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() ![]() Ovaj ima točkice na vrhovima knobova i knobovi nisu stožasti. ![]() Ovaj ima sve crne knobove. ![]() Ovo je očito. ![]() Ovaj ima crvene krajeve na nekim knobovima ![]() Ovaj je nekako tamniji. Babić jel ti imaš ovakvog? ![]() Ovakve knobove ima moj. Ali mojem je boja kao onom prvom na vrhu. ![]() ![]() ![]() Kolko tih XT-ova ima na kraju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
welcome.....
![]() ![]() ![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
jes je. ovo je najranija verzija, radjena u njemackoj, ostali su istok. tzv. "dark orange nextel". nextel je tip povrsine, izgleda pomalo kao neki pjesak.. postoji i rani tamno plavi Q (sa drvenim krajevima i zutim slovima) tzv "dark blue nextel"
![]() ![]() cestitam !! ![]() ![]() znaci tek ti treba stici.. ebay pretpostavljam... jesi uzeo 10 ili 30 voice verziju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ma lele tu mi je na stolu !!!
Ali nemam kad upalit. Ovdje se radi od jutra do sutra !!!! ![]() ![]() ![]() Kupio u Prečkom. Jučer u 23h naveče izašao oglas, danas u 10 ujutro sam več bio po njega. (tipično za mene) ![]() Nikad nisam radio na tome i stvarno me zanima kako to zvući. Navjše me je zanimalo zašto je ekipa tako oduševljena tom spravom. Vidim hrpu sajtova i sl. A recimo PPG mi se nikako ne sviđa. No ovo je full digitalija, puno mekša, pa rekoh ajd da probam. Pošto onaj "sirovi" industrial zvuk ionako dobijem na SQ-80 (8 bit samplovi u analog CEM filter). Neznam... oni demosi online su mi bili bezveze... ali dobro, to su švabe i taj njihov berlin shool & stuff. Budem vidio. Sada moram tu neke druge stvari sredit. Za početak upucat EPROM u Pulse Plus. Potom nazad na restauraciju Omni 2. Jel znaš nekog ko ima EPROM programator ? Last edited by Don Solaris; 14-02-2008 at 12:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ti su najbolji? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ma isti kitson. nema kod te ful digitalije bolje il losije..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Cestitam.
XT ne cega kupca dugo. Bas sam si mislio da je vjerojatno vec prodan kad sam vidio oglas. A kad ono, to je kupio nas Don. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mod?rateur analogue
|
![]()
pa da otvorimo sezonu, evo jedan demo od XT-a kroz RE-201 Space Echo. sarafim filtere, wavetableove, rezonancu, i delaytime/feedback na RE-201. ultimate ambient masina.
![]() ![]() clc_XT_space_echo.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
valjda ce se neko setiti da napravi vstI verziju xt-a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland JD800 club | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 58 | 15-10-2015 11:43 PM |
Club | zoolander | Promocija radova | 4 | 08-06-2009 05:33 PM |
Club-House | zoolander | Promocija radova | 8 | 03-01-2008 09:35 AM |