Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-02-2008, 12:05 PM   #11
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Video/audio multitraking sinhronizacija

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Ja bih ti predlozio Sont Vegas, soft. iz kojeg uopste nemoras da izlazis nigde. Apsolutno mozes u njemu sve da zavrsis, editing i videa a sto se tice audia mnogo je bolji od Premiera za editing i obradu bez obzira na zahteve. Ima i VST pdrsku tako da malte ne ima mogucnosti kao npr. Nuendo.
..Stojim iza svake tvoje...rijeći Vegas pro je meni osobno ucinio život ljepšim.Radio sam i u Premieru i nema tu šta da se doda ali...Sony Vegas je stvarno (meni) i više nego super..toplo preporućam svakome..!
Instaliraš i Sound Forge dobiječ pluginove poslje kojih ti ne trebaju drugi...znam da sam njegovim Wave Hammer-om (sa Smoot compresion presetom) mnoge izluđivao jer nisu mogli pogoditi koji je to dobar "commpresor"

...radim upravo slićne stvari i on je stvarno to...!
Old 13-02-2008, 01:02 PM   #12
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

ljudi, ja vas stvarno ne razumijem

covjek je lijepo rekao na cemu radi i iznio konkretan problem

umjesto da se potrudite pomoci mu, vi mu savjetujete drugi softver?

sta, sad da zguzva licencu premierea i frkne je u kantu, samo zato sto je na rumskom procitao da mu je bolje da montira u vegasu?

ko da covjek pita kako da prenese 10 tona materijala sa teretnjakom, a netko mu savjetuje da ide karavanom jer je udobniji za voznju...

zbilja ne kuzim...
Old 13-02-2008, 01:06 PM   #13
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

...po necemu smo to zakjlucili...idem procitati sve

Last edited by idvi; 13-02-2008 at 01:23 PM.
idvi is offline   Reply With Quote
Old 13-02-2008, 01:08 PM   #14
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Quote:
Originally Posted by idvi View Post
..... zbilja ne kuzim... pa kaj nisi ti iz Splita

da sam napisa "ne kontan" onda bi pita sta to znaci
Old 13-02-2008, 01:22 PM   #15
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by zvincic View Post
ljudi, ja vas stvarno ne razumijem

covjek je lijepo rekao na cemu radi i iznio konkretan problem

umjesto da se potrudite pomoci mu, vi mu savjetujete drugi softver?

sta, sad da zguzva licencu premierea i frkne je u kantu, samo zato sto je na rumskom procitao da mu je bolje da montira u vegasu?

ko da covjek pita kako da prenese 10 tona materijala sa teretnjakom, a netko mu savjetuje da ide karavanom jer je udobniji za voznju...

sory...greška dva puta upiao...a jesam šempja (tako to ide)

zbilja ne kuzim...
....U redu, može to i u Premijeru, ali...(njegov citat) pa po tome smo zakljucili da mozda zeli nesto drugo..

Last edited by idvi; 13-02-2008 at 01:25 PM.
idvi is offline   Reply With Quote
Old 13-02-2008, 01:46 PM   #16
Tomislav
Moderator

Tomislav's Avatar

Quote:
Originally Posted by zvincic View Post
vidis, meni je premiere puno puno vise userfriendly, pogotovo sa novim suceljem od verzije cs2

ali, to sam samo ja
+1

Imao sam nekakvih sitnijih problema sa ru?enjem, ali samo radi "popusta". Ostalo je kul.
Tomislav is offline   Reply With Quote
Old 13-02-2008, 07:03 PM   #17
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Ej, alo...
Da ne bih (li)citirao sebe, poku?aću da vam objasnim za?to Premiere.
Prvo i osnovno: da li ste poku?ali da SONY Vegasov projekat importujete (linkujete) u Adobe After Efectsu? M?
Kakve god tehnike primenjivali, sumnjam da cete odmaknuti dalje od stare napu?tene betonske ru?evine na kraju grada!?! Koliko znam, fiktivno mesto je najbli?e va?oj maloj psihoakustičnoj radionici, i tu slobodno mo?ete vikati od muke, ne remeteći, pritom, kućni red i mir.
Ko god se bavi video produkcijom, makar iz radoznalosti, ima potrebu da manipuli?e s naprednijim alatima koje nudi After. A kada smo već tu, pomenimo da između Premiera 2 i Efectsa 7 postoji takozvani Dynamic Link, koji vam omogućava da projekat iz Premijera jednim klikom uvezete u drugi program koji svaku promenu automatski bele?i u prvom. Zgodno, zar ne?
Naravno, sve bi bilo u redu da postoji istovetna veza sa Audition 3, jer bi se na taj način zatvorio produkcijski krug, ali globalisti ne bi bili to ?to jesu kada nam po ko zna koji out ne bi pokazali svoje granice. A kao fol, lo?imo se na liberalni pacifizam. Fuj!
Old 13-02-2008, 09:17 PM   #18
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Quote:
Originally Posted by Igor View Post
Naravno, sve bi bilo u redu da postoji istovetna veza sa Audition 3, jer bi se na taj način zatvorio produkcijski krug, ali globalisti ne bi bili to ?to jesu kada nam po ko zna koji out ne bi pokazali svoje granice. A kao fol, lo?imo se na liberalni pacifizam. Fuj!

da su audio mogucnosti ostale na nivou premierea 6(.5) onda bih i ja rekao fuj...no ovako zbilja nema potribe

jedino bih jos volio da ubace i rad sa aux sendovima....sto sam i napisao u jednom "feature request" mailu adobeu...

sa tim bi zavrsio pricu oko audija za TV....zbilja ne bih imao niti najmanju potrebu da izadjem iz pr. u neki eksterni audio sekvencer
Old 14-02-2008, 12:42 AM   #19
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Uklavirio.
Mada, poenta je u zatvorenom softerskom krugu programa koji bi nam omogućili neku vrstu video-audio rewirea, gde bi svaki nadgledao svaki - dovoljno drugačiji da na na onaj drugi nadogradi kvalitet vi?e. No, to ćemo sasvim sigurno sačekati.
Old 14-02-2008, 01:16 AM   #20
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

jednostavnije vam je malo educirati gospodu montazere tako da samo za kontrolu napravis, sto bi ameri rekli...kiss the tops and wave goodbye
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules