|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Moj omiljeni pad:
http://www.hrastprogrammer.com/signix/MyFavoritePad.wav Mozda vise string nego pad ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sto je ovo, ako se smije znati? Zvuci ko pocetak Suburbain Train-a by DJ Tiesto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() Quote:
pošto nisam baš nešto upoznat sa dj tiestom - ne znam da li da to shvatim kao kompliment ![]() Last edited by balthazaar; 28-01-2008 at 09:58 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Ne cijeli demo, nego akord na pocetku i boja tona su isti isti kao na pocetku "Suburbain Train"-a.
Kompliment kad te netko usporedi s njim? Smatram da i nije bas neki, ali nisam to rekao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]()
nemam pojma...niti sam upoznat sa njim niti sa tom pjesmom koju ti pominješ...tako da je sličnost definitivno slučajnost...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]()
u pravu...si nema šta...stvarno je boja vrlo vrlo slična kao i akord...iako ja prvi put sad čujem ovo od Dj Tiesta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]()
@fishcek
ekstra su padovi...pogotovo mi se svijdja 2...bash mi ima neku filmsku atmosferu , 1 jedan ti je možda malko mutan...al 2 je prva klasa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|