| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | #1 | 
| Junior Member Join Date: May 2006 
				 | 

Pozdrav Svima Mo?ete li mi preporučit mikrofon koji mi treba prete?no za snimanje reklama... neka srednja klase... | 
|  |   | 
|  | #2 | 
| VIP Member Join Date: Nov 2003 Location: Podgorica, BG 
				 | 

Electro Voice RE-20
		 | 
|  |   | 
|  | #3 | 
				 | 

preskup mi je... limit mi je 250eura
		 | 
|  |   | 
|  | #4 | 
				 | 

znam da gnjavim ali mi se nedaju pare(te?ko stečene bacati u vjetar)... znači treba mi mikrofon(ako treba predpojačalo),mikseta,zvučna kartica sve u svrhu snimanja glasa za reklame.....da je srednja kvaliteta | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Balkan 
				 | 

nema te kombinacije za male pare (makar bile i tesko stecene)... i nemoj nikad da ides na srednju kvalitetu (to je najgore)... radi kako je Bog rekao (ili tezi ka tome) ili nemoj nikako | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| VIP Member Join Date: Nov 2003 Location: Podgorica, BG 
				 | 

pogledaj i Shure SM7B
		 | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Junior Member Join Date: Jul 2007 Location: Novi Sad 
				 | 

posto je radio i moj fah, a poznato je da se radijski standard razlikuje monogo od muzicke produkcije,predlozicu ti sledecu kombinaciju RODE NT 1000 (200€) Behringer TUBE ULTRAGAIN MIC100 (50€) CreamWare Luna II (150€) i sam Bog da te vidi i cuje   
				__________________ ajd'  pa do kuckanja | 
|  |   | 
|  | #8 | 
				 | 

ako mo?e jo? koji prijedlog..ko ima iskustva s snimanje reklama... svima hvala na dosada?njim odgovorima | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Senior Member Join Date: Dec 2006 Location: Beograd 
				 | 

Oktava MK219 i MK319
		 | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| mod?rateur analogue Join Date: Jun 2004 Location: outer space 
				 | 

ja jos uvijek snimam s originalnim Rode NT1, koji je u principu groblje.. iza VO mu nista ne fali. doduse imam vrlo solidan preamp pa ga on malo vadi. ali mislim za ovo sto si opisao; N1 ili NT1A drzi vodu..   nabavi karticu koja vec ima na sebi neki mic pre, i to ti je to..  "minimum trosak" scenario. razmiljsao sam o boljem mikrofonu za VO, kao geffel930, ali ovi klijenti stvarno ne mare.. to je obicno stancanje.. pa sto onda da trosim..   | 
|  |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| mikrofon i snimanje vokala | mirdaa | Tutorijali | 50 | 28-02-2009 01:05 AM | 
| Koji mikrofon za kućno snimanje klasične gitare? | silence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 26-03-2008 04:08 PM | 
| TV Reklama | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 21-12-2005 03:04 AM |