|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Ja ga kupio u decembru,pre njega imao Digitech GNX2 i ZOOM GNX8, meni je bolji od oba.Sviram direkt u razglas.Dobar HI-Gain,Wah,Chorus,Reverb,Fender Clean. Ali ipak TREBA PROBATI!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
A ja i dalje cekam!!! vec j....nih mesec ipo,brate Srbija do Tokija,dzaba kad imas pare moras da cekas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
U decembru je bilo vise komada.Jesi li probao LINE 6 POD PLUS?Jeftiniji je,ima u Mitrosu.Ne znam kako on radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Cuo sam,POD radi jako dobro,bas je svirao neki lik na svirci u tramvaju,mada bio je toliko tih da je jedva izlazio zvuk,ali ono sto sam cuo je prilicno ozbiljno,mada ja sam ipak za tonelab ili Boss gt 8 varijantu,Boss-a volim zato sto sam dugo svirao ME-10 multiefekat,i super je radio posao,mada cuo sam GT 8 je isto jako zajebana sprava,ali tonelab je moj sadasnji izbor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Verovatno si napravio gresku u kucanju,takav zoom ne postoji,verovatno si mislio na GFX8.Svirao sam sa tim zoom-om i mogu da kazem da je obicna zujalica a kostao je oko 400 evra!Na srecu nisam ja puk'o te pare vec moj drugar koji mi ga je dao.Svaki procesor koji sluzi za direct-in bolje radi od tih ZOOM-ovih krsica!
Moj savet:"Kada cujete rec zoom,bezite glavom bez obzira". ![]()
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
E svaka ti se dala na odgovoru ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
I da, posle,mesec ipo dana je stigao cuveni Tonelab LE u moj skromni dom,i ono sto prvo imam da kazem je to,da se nerviranje,cekanje...debelo isplatilo,nisam imao vremena mnogo da ga cackam,ali sam toliko bio fasciniran simulacijama pojacala,da nisam mnogo ni obracao paznju na efekte,modulacije...tako da za prvo probanje(fabrickih boja) ,vec mogu toplo da preporucim ovaj procesor,jako toplo zvuci,nema plastike u zvuku...stvarno sam odusevljen.I da sto se tice dz,dz,dz, ima distorzije koliko hoces.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Mozes li da okacis ovde par dz,dz taktova (MP3) da cujemo kakve su simulacije?
Ha,i ja sam tezak"ZOOMOFOBICAR". Pozdrav!
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Naravno da hocu,samo jos da napravim neke masne farbe,pa cu da ga okacim,imao sam vatreno krstenje na svirci,radi malisa za sve pare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tonelab Se/Le/Desktop | Griffith White | Gitarska Produkcija | 3 | 27-09-2009 03:36 PM |
VOX tonelab SE, LE | nokian | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 15-04-2008 09:51 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 13-02-2004 11:27 PM |