|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() http://img86.imageshack.us/img86/6984/rumskisw8.jpg Na drugim forumima nemam ovih problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Pretpostavljam da se sada dogodila promjena oko toga?
Sad pročitajte što vas zanima i kliknete na mar all read... I idući put vas čekaju neporčitani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
|
![]() Da...da...sredili smo neko vece
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@milos Meni se ova stvar ovde desila bas pre neki dan, moguce je da nije nista individualno, vec je neko cackao nesto ili je forum sam pobrljaveo, ne bi trebalo da se ponovi ovaj problem...
Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... Last edited by dexyco; 20-11-2007 at 10:42 PM. Reason: citat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Poslusao sam Tomislava i sve radi full
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
e, sad radi kako treba!
bilo je i vrijeme
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
meni ovaj sistem nista nije jasan.
svo vreme mi stoje postovi od 20.11 kao novi.. Odem na new posts, i on mi izbaci gomilu pravih novih, ali kad ih procitam, ne markira ih kao procitane u svakom slucaju, smara jako.. jel mogu ja nekako da se vrnem na stari nacin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Kad se jednom klikne na mark all.. onda je ok, ne prikazuje te neke jako stare. A nakon toga funkcionira tako da niti jedan nepročitan post neće biti označen kao pročitan dok se ne pročita ili dok se ne klikne mark all forums.. opet. Treba možda dan-dva za navikavanje, ali postane zgodno, jer ne moraš brinuti da ti nešto ne promakne. Ukoliko nema nepročitanih postova, on prikaže onu nekakvu liniju iza koje su postovi koji nisu pročitani radi klika na mark all...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Hej bre, sto se mlatite sa new posts opcijom, ja koristim thread subscription, sve teme na koje sam odgovorio ili koje pratim prikazuje mi u user cp-u bez problema i markira ih kad ih procitam...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ukradeni postovi! | Mogli | Predlozi i sugestije | 14 | 22-05-2006 06:35 PM |