|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 |
Pro Member
|
![]()
Pa nista lakse
![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Pro Member
|
![]()
Danas smo Lesha, Dexico i ja bili domacinski docekani od strane Boggy-a, Zorice, Diviner-a i Dr. Ru-a i svima im hvala na izdvojenom vremenu.
Necu da komentarisem nista sto sam video na drugim standovima (ja nisam ![]() ![]() RuDAW Extreme izgleda kao azdaja, a tako i radi, zao mi je sto nisam imao malo vise vremena da ga maltretiram, ali bice i za to vremena. Sve u svemu kvalitetno proveden dan i nadam se da ce biti vise ovakvih okupljanja... ![]() Pozz
![]() |
#97 |
Vibrator
|
![]()
evo i mene sa zurke
![]() bilo je lepo i zanimljivo, upoznao sam par novih (starih) faca, steta sto nismo mogli ranije da dodjemo i natenane razgledamo sprave i slusamo izlozene zvucnike, jer su neki vec poceli sa pakovanjem opreme.. na zalost, nisam uspeo da cujem k+h O300, ali su zato na prizemlju O110 zacudjujuce dobro radili posao u odnosu na svoju velicinu.. za supermee samo reci hvale, cuo sam ih u drugoj postavci u odnosu na nis, i cini mi se da su ovog puta jos bolje "svirali" tako da sam posle nekoliko sekundi morao da ustanem, jer nisam vise mogao da izdrzim tako dobar zvuk.. ![]() ne znam da li se to nekom od vas desilo, ali meni eto jeste. na kraju ce ispasti kako ih preterano hvalim, zato cu odmah zacutati. vreme je za spavanje... zZzZzZz |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Moderator
|
![]()
Evo jos malo jucerasnjih slika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
#99 |
Vibrator
|
![]()
zaboravih da pohvalim pico-lino, neverovatno kakav zvuk daju ovi maleni zvucnici. moritz, nismo ni uspeli da porazgovaramo, ali definitivno sve pohvale
![]() mislim da je veliki propust sto izlozba nije imala malo bolje termine, skoro da nismo uspeli nista da vidimo a ni cujemo. meni je jedino subota odgovarala i zato moram organizatorima da uputim kritike za ogranicenje trajanja do 12h. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Pro Member
|
![]()
Evo jos par slicica
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FAIRLIGHT u Novom Sadu u studiju "M"...i TAKTONS | Moritz | Razno | 49 | 28-11-2009 01:12 PM |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |