|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
Ocekujte u ponedeljak spisak desavanja na TAKTONSU. Bice ih
![]()
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
mene cudi kako niko ne prijavljuje da je u petak u BG koncert Dzo Kokera...
![]() dolazim 100 posto na taktons ako nekome nesto treba odavde nek javi... ![]() Last edited by Danny Lou; 04-11-2007 at 06:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Pro Member
|
![]()
Evo rasporeda desavanja na TAKTONS-u
http://taktons.com/index.php?option=...d=29&Itemid=32
![]() |
#54 |
Pro Member
|
![]()
Evo i meni se ukazala prilika... idemo porodicno u Novi sad kod prijatelja u cetvrtak ili petak tako da sam u petak posetilac taktons-a. Nego koja je adresa, da nadjem na kompu, da ne lutam (posto sam u Novom sadu bio otprilikeee... 3 puta)
Pozz, vidimo se tamo
![]() |
#55 |
Pro Member
|
![]()
recimo u petak da se okupimo u nekom kaficu? novosadjani, vi ste domacini (koliko se sjecam dobri) dajte neki prijedlog?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Moderator
|
![]()
Za one koji ne znaju, Rumski, kolega Moritz i BoZo Electronics su zajedno na istom shtandu, bice izlozeni RuDAW, SuperMEE, Pico Lino 2, "zuto" i "crveno" pojacalo, Sparrow, prototip i-regulatora (monitor controller)...
E... DA! Ko zeli da sazna sta njegove slushke JOS umeju, neka ih ponese sa sobom... ![]() Sve ce biti povezano, moci ce da se proba, slusha, uporedjuje itd... ![]() Odlicna prilika za sve koji zele da chuju sprave o kojima vec duze vreme pricamo na forumu ![]() Tacnu poziciju shtanda cemo saznati sutra.... a ako kolega Moritz ima koju dodatnu informaciju... nek kaze... ![]() sto se tice ulice... mislim da bi tu novosadjani trebali da pomognu... mozda nekim uputstvom za nalazenje Radio Vojvodine... neka mapa... ako nije smaranje... naravno ![]() pozdrav bogi
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
koliko me sjecanje sluzi to je kod Dunavskog parka na bulevaru... valjda... boogy od kad do kad cete izlagati i koji dan?
pozdrav Last edited by Danny Lou; 05-11-2007 at 07:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Moderator
|
![]() Sve vreme Taktonsa izlazemo, od 7. do 10. Novembra ![]() pozdrav bogi
![]() |
#59 |
Vibrator
|
![]()
steta sto izlozba u subotu traje samo do 12h
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Pro Member
|
![]()
Joj.... kako cu ja tesko iskombinovati....... ko ima od izlagaca, jos? Na sajtu samo pisu predavanja i dogadjaji
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FAIRLIGHT u Novom Sadu u studiju "M"...i TAKTONS | Moritz | Razno | 49 | 28-11-2009 01:12 PM |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |