| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  16-10-2007, 10:20 AM | #11 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 
				 |  Re: Poginuo Tose Proeski 

Au.... previse mlad covek   I bio mi je jedan od retko simpaticnih iz te nove garde, i doobar pevac   
				__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  16-10-2007, 10:22 AM | #12 | 
| Member Join Date: Nov 2005 Location: Vara?din 

Rip

__________________ www.sashafishter.com | 
|   |   | 
|  16-10-2007, 10:29 AM | #13 | 
| Psiho Join Date: May 2006 Location: Rijeka / HR 

Mene samo nervira shto gotovo uvijek u prometnim nezgodama poginu pasivni putnici, a vozachi koji skrive nezgodu najcheshche ostanu neozljedjeni. Nie da sam pretjerano upoznat sa njegovim radom, ali kad god ovako mlada osoba pogine nekako mi nie pravo. 
				__________________ "It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. | 
|   |   | 
|  16-10-2007, 10:38 AM | #14 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2003 Location: ITB 

Steta je zaista velika kada ode tako mlad covek    
				__________________ Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice!   | 
|   |   | 
|  16-10-2007, 11:09 AM | #15 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2004 Location: Novi Sad 

uzas.... steta   | 
|   |   | 
|  16-10-2007, 11:13 AM | #16 | 
| Member Join Date: Jan 2007 

au brate!

__________________ www.myspace.com/drumloopsinmaking | 
|   |   | 
|  16-10-2007, 11:17 AM | #17 | 
| Moderator Join Date: Jan 2005 Location: Novi Sad 

Strasno...   | 
|   |   | 
|  16-10-2007, 11:19 AM | #18 | 
| Mason Join Date: May 2003 Location: Otkude Ni?, Serbia 
				 |  Re: Poginuo Tose Proeski    Decko je otkidao kako je pevao... strahovit gubitak za region ...     
				__________________ http://www.facebook.com/idekius | 
|   |   | 
|  16-10-2007, 11:27 AM | #19 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2004 Location: Beograd 

Strasno!!!!!
		 | 
|   |   | 
|  16-10-2007, 11:36 AM | #20 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2004 Location: Srbija 
				 |  Re: Poginuo Tose Proeski                   Tuga..... Veliki gubitak za njegovu porodicu i ceo balkan... Neka mu je vecna Slava i Hvala... Bogata karijera Toše Proeski rođen je 25. siječnja 1981. godine u Prilepu u Makedoniji. Njegova kratka karijera započela je 1996. i 1997. godine kada je pobijedio na festivalu Melfest. Suradnja s makedonskim skladateljem Grigorom Koprovim, koju je započeo 1998., donijela mu je prve velike hitove Usne na usnama i Sunce u tvojoj zlatnoj kosi, s kojima na velika vrata ulazi u sam vrh makedonske scene. Godinu kasnije objavio je svoj debi album Nekade vo nokta (Negdje u noći). Iste godine na Skopje festivalu osvaja prvu nagradu publike s pjesmom Tvoji poljupci na mojoj bijeloj košulji, a na ljeto održava prvi samostalni koncert u Skoplju. Godine 2000. za album Nekade vo nokta osvaja prestižne nagrade 12 veličanstvenih, i to za najbolji muški vokal, najbolji koncert godine, najbolji video. U lipnju 2000. objavljuje novi album Sinot Božji, a u listopadu 2002. treći. Pobjedom na Beoviziji 2003. godine s pjesmom Čija si Toše je počeo graditi međunarodnu karijeru. Iste godine pobijedio je na nacionalnom izboru za pjesmu Eurovizije. Godine 2004. u Turskoj predstavlja Makedoniju s pjesmom Life. Iste godine objavio je Dan za nas, četvrti album i prvi za teritorij Hrvatske i Slovenije, a 2005. album Pratim te. Dan za nas prvi je album koji je 6. rujna 2004. snimio za Hrvatsku i Sloveniju. Toše je surađivao s nizom uglednih autora i izvođača poput Marine Tucaković, Dine Muharemovića, grupe Sintezis ili legendarne Esme Redžepove u sjajnoj skladbi Čini. Toše je hrvatskoj publici poznat i kao izvođač pjesme Srce nije kamen, najemitiranije pjesme hrvatskog radijskog etera za 2006. godinu s kojom je Toše nastupio na HRF-u. S pjesmom Veži me za sebe ovog je lipnja osvojio Grand Prix 11. Hrvatskog radijskog festivala na Hvaru. (MediaServis) | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Poginuo Esbjorn Svensson | Goran | Pricaonica | 10 | 23-06-2008 12:44 AM |