Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2007, 07:33 PM   #31
gorjan
Senior Member

Default Re: novo sub-sud

Quote:
Originally Posted by grada27 View Post
Evo jos jedne(skice) ,ali posto ste toliko umorni od muzike pa nedajete nikakve savete koji bi mi znacili, gledacu da obrisem sve linkove u skorije vreme.
nemoj biti melodramatican, niti na kraj srca.Jednostavno si nabacao gomilu raznoraznih nesredjenih demo skica i tesko je o svemu tome dati bilo kakav sud i nesto savetovati.Kako savetovati nekoga ko ni sam ne zna sta zeli?.Evo ti moj savet:
1)prvo SAM definisi sta uopste zelis (rege, rock,pop, hoces da mlatis pare, da filozofiras, sta god, samo se odluci... )
2)onda napravi SREDJENE demo snimke u kojima se tacno cuje i vidi sta je pisac zeleo da kaze i iza kojih TI stojis 100%
3)baci te snimke pred ove opake krvolocne forumaske ajkule, i kad to prezivis i jos budes imao volje za muzikom, znaj, na pravom si putu
gorjan is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 08:39 PM   #32
grada27
Senior Member

Vazi i to je nesto,samo mislim da nije tesko reci neko subjektivno misljenje sto se tice pesama, bez zajedljivih komentara.Ok ako su moji komentari izazvali takav stav,inace ja iza ovih snimaka stojim sto posto,bas zato sam i trazio savet..Nemogu da stanem samo iza nekog muzickog pravca,muziku gledam malo sire.Inace nisam trazio da mene analiziras,vec pesme.Stvarno nemam nameru da na isti nacin odgovaram nekom koga ne poznajem.

Pozdrav!

Last edited by grada27; 02-09-2007 at 09:50 PM.
grada27 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 10:03 PM   #33
gorjan
Senior Member

Quote:
Vazi i to je nesto,samo mislim da nije tesko reci neko subjektivno misljenje sto se tice pesama, bez zajedljivih komentara.Ok ako su moji komentari izazvali takav stav,inace ja iza ovih snimaka stojim sto posto,bas zato sam i trazio savet..Nemogu da stanem samo iza nekog muzickog pravca,muziku gledam malo sire.Inace nisam trazio da mene analiziras,vec pesme.Stvarno nemam nameru da na isti nacin odgovaram nekom koga ne poznajem.

Pozdrav!
Nisam bio zajedljiv, rekao sam ti sta mislim o tim skicama posredno, posto ih ne smatram gotovim pesmama. Ne analiziram tebe, nemoj to ni da pomislis, samo dajem komentar na ,po mom misljenju, pregrst NEDOVRSENIH pesama.Vidim da si "iz stare skole" koju ja inace veoma postujem,zato i komentarisem ovaj tvoj rad.Naslusao sam se ja i Lune i kojecega i zato ti i tvrdim, dobronamerno, da ima jos da se radi na tim tvojim pesmama, ne bi da ulazim u pojedinacnu analizu, posto je zaista nezahvalno komentarisati neke licne utiske.To sto se meni svidja ili ne u smislu teksta ili melodije ili pevanja, uopste ne mora biti merilo za bilo sta.(preslusao sam paket, kise i skok u bangkok).
Naravno, to je moje subjektivno misljenje, pa ti mozes da o njemu razmislis i da ga slobodno odbacis kao potpuno neosnovano.Necu se uvrediti
Old 02-09-2007, 10:39 PM   #34
grada27
Senior Member

Quote:
Originally Posted by gorjan View Post
To sto se meni svidja ili ne u smislu teksta ili melodije ili pevanja, uopste ne mora biti merilo za bilo sta.(preslusao sam paket, kise i skok u bangkok).
Naravno, to je moje subjektivno misljenje, pa ti mozes da o njemu razmislis i da ga slobodno odbacis kao potpuno neosnovano.Necu se uvrediti
Zato sam i stavio stvari na forum, sto bas mislim da je vase misljenje merilo dali nesto valja ili ne,a takodje mislim da su na ovom forumu dovoljno iskusni muzicari,pa i iz nedovrsenih stvari mogu da naslute o cemu se tu radi i daju svoj sud i usmere coveka na pravu stranu, ako u necemu gresi.Osim sto mi kazes da ima dosta da se radi na pesmama,slobodno reci sta iz licno tvog ugla to bi mi vise znacilo.Izvini ako je doslo do nekog nesporazuma.
Video sam tvoj spot,i dopada mi se kako si uradio,vidi se na prvo slusanje da ima emocije i da nije neko foliranje,bravo!

Pozdrav!

www.myspace.com/subjektivnisud

Last edited by grada27; 02-09-2007 at 10:57 PM.
Old 03-09-2007, 12:15 AM   #35
gorjan
Senior Member

Quote:
Zato sam i stavio stvari na forum, sto bas mislim da je vase misljenje merilo dali nesto valja ili ne,a takodje mislim da su na ovom forumu dovoljno iskusni muzicari,pa i iz nedovrsenih stvari mogu da naslute o cemu se tu radi i daju svoj sud i usmere coveka na pravu stranu, ako u necemu gresi.
U bre, ti bas puno ocekujes od ovog foruma. Ali evo, mozda se neko i javi...

Quote:
.Osim sto mi kazes da ima dosta da se radi na pesmama,slobodno reci sta iz licno tvog ugla to bi mi vise znacilo.
Kazem ti, dorada ovih snimaka, ako imas vec dosta napisanih pesama proberi ono sto TI mislis da je najbolje, uradi ih najbolje sto mozes...To je pocetak...

Quote:
Video sam tvoj spot,i dopada mi se kako si uradio,vidi se na prvo slusanje da ima emocije i da nije neko foliranje,bravo!
hvala
Old 03-09-2007, 12:22 PM   #36
grada27
Senior Member

Quote:
Originally Posted by gorjan View Post
U bre, ti bas puno ocekujes od ovog foruma. Ali evo, mozda se neko i javi...

Sigurno si u pravu,mozda je neophodan producent ,koji zna da prepozna greske u tekstu ,melodiji svemu, samo sto na ovim prostorima nije uobicajeno tako nesto, to treba platiti,a autori misle da sve znaju,cast izuzecima, zato nam i zvuce tako domace stvari.Ja sam mislio da iskoristim forum za tako nesto,ali sam se prevario.

Pozdrav!

Last edited by grada27; 09-09-2007 at 12:59 PM.
Old 03-09-2007, 05:13 PM   #37
grada27
Senior Member

grada subjektivni sud paket.mp3

grada subjektivni sud fotografije.mp3

grada subjektivni sud narandje.mp3

www.myspace.com/subjektivnisud

Last edited by grada27; 09-11-2007 at 01:13 AM.
Old 13-09-2007, 10:13 PM   #38
grada27
Senior Member

Neznam u cemu je fora,nije valjda da se samo odredjena vrsta muzike i to elektro,slagerska i hevi metal komentarise najvise na ovom forumu,nemam nista protiv te vrste muzike,ako je kvalitetna, bar upola od vrednosti opreme na kojoj je snimana.Hteo sam da kazem, da nam je oprema kud i kamo kvalitetnija od muzike koju radimo,a bilo bi bolje da je obrnuto.

Pozdrav!

Last edited by grada27; 13-09-2007 at 11:50 PM.
Old 14-09-2007, 02:08 AM   #39
cAAc
Banned

Quote:
Neznam u cemu je fora,nije valjda da se samo odredjena vrsta muzike i to elektro,slagerska i hevi metal komentarise najvise na ovom forumu,nemam nista protiv te vrste muzike,ako je kvalitetna, bar upola od vrednosti opreme na kojoj je snimana.Hteo sam da kazem, da nam je oprema kud i kamo kvalitetnija od muzike koju radimo,a bilo bi bolje da je obrnuto.

Pozdrav!
Pa ako te to muchi potrudi se onda

Last edited by cAAc; 14-09-2007 at 04:46 PM. Reason: dodao smajlija da ne pomislis da je neko pod1ebavanje
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 15-09-2007, 01:29 AM   #40
grada27
Senior Member

Dobro ja se i trudim,mogu reci da se vise igram sa muzikom, jer bi bilo malo previse reci da sam sad kao neki kompozitor,ipak za tako nesto pored znanja moras posedovati i takav duh tj. veeliki talenat, sto ga ja na veliku zalost nemam,u toj meri, ali zato i ne pokusavam da to nadomestim tehnikom.Mislim na danasnje komponovanje sa famoznim stilovima ili zablude da ce vrhunska produkcija uciniti losu pesmu dobrom.

Pozdrav!
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules