|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
jel prijave i dalje vaze?
![]() btw, o chemu se radi? nisam radio par meseci na pt-u, pa sam zardjao... jel samo snimanje ili ima josh shtogod? kinta nebitna |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Srbija brale! svi su koma sve znaju ali tek kad ih platis puno hoce da se pokazu !!!
Koliko sam takvih iz Beograda poslao nazad kuci! Koliko sam ja projekata uradio za dzabe ili za male pare da bi nekome imao sta da pustim posle. Pa kad cuju i kad dodju opet, onda naplatis za obadva!! nasa posla....sta ces ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
e sutra ima da prodam ovaj rme i da kupim taj protools...ovo je vec treca sansa za neki posao a ja nisam konkurentan zbog prokletog protoolsa,,,nesto tu mora da se promeni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Poznavanje Pro Toolsa ti je kao azbuka. To je prihvaceni svetski format i standard i ako neznas da rukujes sa njim, odmah si hendikepiran u startu.. A nije neka nauka..prosto ko pasulj! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Nadjen junior tonac ......
Zakljucavajte thread Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
^amin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Slazem se skroz sa tobom, jer taj koji ima prilike da radi na ssl4000 i drugim vrhunskim spravama, to treba da prvo plati, a tek onda da bude placen. Meni je zao sto nemam ni instaliran Pro Tools....Kako ga vezbati, ako imam Luna2 karticu i PC? ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Mason
|
![]() Quote:
http://www.m-audio.com/products/en_u...red7-main.html
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 05-09-2007 at 01:04 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Misljenje vezano za tonski studio | damnjan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 29-05-2009 09:54 PM |
Paznja,kompozitori,tekstopisci,aranzeri,admini.pro i junior memberi | oliver10 | Predlozi i sugestije | 16 | 05-03-2008 05:45 PM |