|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Sta mislite o ovom albumu? Produkcija, ideja, realizacija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Po meni, otpadaju usi od visokih tonova..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Pa, meni zvuci kao da je ceo album provucen kroz neku sudoperu od efekta - sve je preterano stanjeno - Milanov glas je negde daleko i svi novi elementi su preterano upadljivi.
To moze da se desi kad neko nema bas mnogo smisla, pa onda to sto je dodato previse odudara od originalnog materijala. Sto je najgore, mislim da nisu bas svi dodaci losi, ali ...nije trebalo da budu BAS TOLIKO NAPADNI. "Anestezija" traje 15 minuta i uglavnom je losija od originala - tu stvar bas volim takvu kakva je. Jedino mi se dopada dodatak telefonskog razgovora izmedju Magi i ne znam koga jos (mozda Zike) a i to je moglo malo krace da bi bilo efektnije. Toliko. Steta je sto izgleda niko na forumu nije slusao EKV, pa nema zainteresovanih za diskusiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Da, u pravu si - vokal je totalno lose uradjen...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Po meni je ceo projekat nepotreban.
O.K uradjen u slavu benda,ali ljudi koji vole dobru muziku nece ih tako lako zaboraviti. A i zvuci lose ....... moje misljenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
pa, eto - ni meni se ne svidja - jedina mu je vrednost to sto sam se setio koliko volim EKV i koliko oni dobrih stvari imaju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
pa naravno - to je bila provokacija mala - znas ono...prozivka, tra la la, bla bla bla
pozdrav Last edited by fischek; 26-08-2007 at 06:03 PM. Reason: naknadno objasnjenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
lesha - detroit revisited | lesha | Produkcija Elektronske Muzike | 9 | 16-05-2010 01:03 AM |