|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Luna Rula
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Nesecam se bilo je davno,valjda cini mi se da su iz NS. Bili su mi jako zanimljivi zato sam ih i zapamtio.Secam se da su imali avagardne tekstove za ono vreme.Valjda mislimo na isti bend.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Mislimo na isti bend ,tekstovi i muzika su predobri i za ovo vreme(imam ili sam imao provericu njihov album koji je cini mi se sniman u necijoj garazi i moze se reci dda cela ta losha produkcija ima pozitivan efekat i definitivno stvari koje menjaju boju ,ukus i miris .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Znam, tada nije postojao hip-hop kao pravac.U to vreme sa pesmom"Sta da ti kazem",sa dva akorda,i neki fazon pricalice, bili smo ne samo nas bend nego i dosta drugih bendova ispred vremena.Kasnije je sve doslo na svoje.Neznam dali sam dovoljno jasan pricam o duhu toga vremena,nije bilo sve u novcu i tehnici muzika se zivela,barem su postojali takvi bendovi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
chekaj chekaj? o kojoj luni prichamo? ima ona nasha luna (neshto) koja je blues band.. i niiiigde ne mogu da nadjem njiov album..
btw, pohvale za trud.. baci se opet na posao i bice neshto.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Evo nekih probnih snimaka (pilota)cisto da se cuju teme...bilo bi super kada bih dobio neki komentar,kritiku u vezi arazmana, nacina pevanja,bek vokala,itd..
pozdrav! ------------ Last edited by grada27; 09-11-2007 at 01:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Znam nije bog zna sta,radjeno na SB live,kako bi zvucalo sa novim pevacem i neko vase misljenje u vezi istog.
Eto za sada mi je to najbitnije. pozdrav! Last edited by grada27; 30-08-2007 at 08:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
banned
|
![]()
Odlicno, lepa muzika, na prvo slusanje nemam primedbi. Bice to sigurno dobri snimci, i sada su dopadljivi! Mada od svih pesama, meni se licno posebno svidja paket
![]() ![]() pozdrav, svako dobro
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
hvala! Last edited by grada27; 28-08-2007 at 09:57 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |