|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
procesljao sam forum, ali posto svakome treba za odredjenu namenu a i budget je razlicit, pa usudih se da pitam za misljenje,
naime treba mi za home produc. neki kondenzatorski za prve korake.. do 150eur max. treba mi za vokal i to uglavnom muski. naleteo sam na ove: Audio Technica AT 2020 130e m-audio nova 120e tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
da, bg mi odgovara..
pa video sam na sajtu http://www.digital-cave.com/pc-dc/prodavnica.html ima m-audio i mxl[ovi mi ne deluju ozbiljno]. Last edited by jaybox; 24-07-2007 at 09:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ok, a sto se tice behringera, malo se najezim kad cujem tog proizvodjaca, da ne gresim dusu verujem da imaju i dobrih stvari, ali npr njihovim thruts monitorima [pasivna varijanta] nisam bas najzadovoljniji, doduse ni pojacalo nije bas odgovarajuce..
mada sam cuo da je b1 dobar za muske vokale, uzecu ga u obzir.. @silicon ok, zvacu ih sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pravilo je da nema pravila, jer vokalni mikrofon, koji je obicno "large diaphragm" nije objektivna stvar...SVI, ama bas svi takvi mikrofoni "farbaju" i to prilicno, e sad, kako se kome koje "farbanje" svidja. Jedan od retkih majkova koje sam probao, a koji nemaju suvise izrazen "personalitet" koji licno ne volim mnogo, je RODE NT2A, koji po meni zadovoljava skoro SVE zahteve kao prvi, i trenutno JEDINI mikrofon u 'home' studiju, mada je njegova cena nazalost skoro duplo veca, ali treba uzeti u obzir cinjenicu da taj mikrofon moze da traje 'doveka' to jest nece se prodati budzasto, ili baciti kada se nabavi neki kao "profi" mikrofon, imace stalnu, univerzalnu i znacajnu ulogu kao dobar majk za skoro sve namene.
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
da, RODE bi bio super, ali nazalost premasuje moj trenutni budzet, hvala u svakom slucaju
inace na radiju radim sa RODE broadcasterom koji je udaran sto puta i u zgradi sa losim uzemljenjem, ali i dalje dobro radi. ima li neko link gde bi mogao da uporedim frekv. karakteristike mikr. mada mogu i da zamislim koliko su realne za te lowpriced mics.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Onda B1 bemliga.
![]() Ne, ozbiljno.. Nije neki bog zna mic, ali mozes s njim uz malo truda postici ok rezultate. Audio Technica je dobra firma ali AT 2020 nisam nikad vidio u zivotu, tako da ti nista konkretno ne mogu reci u vezi njega.
aje Last edited by Rhino; 26-07-2007 at 03:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Recenzija: Behringer B-1 Cardoid Condenser Microphone | kVu | Recenzije | 5 | 30-05-2004 01:25 PM |
Recenzija: SE Electronics 2200A condenser mic | fipke | Recenzije | 1 | 30-05-2004 02:16 AM |