|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Danas videh spot na tv-u.....letnja latino pesmica, svideo mi se zvuk....
Ima li vesti o celom albumu?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ima se
![]() treba da ga cujes... sve lepo cisto, prirodno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
ima u mamutu i hifi-u?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
nisam namerno hteo da pocinjem ... da vidim koliko ce da prodje vremena pre nego sto neko iskomentarise ...... meni super zvuci na TV u ......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da, ni ja nisam hteo da prvi zapocnem temu, a narocito zbog toga sto posle ovog prvog singla koji se vrti, nemam pozitivnu kritiku.
S'obzirom da nisam cuo ceo album, mogu da komentarisem samo na osnovu ove jedne pesmice... Sama pesma je dosadna i vec izlizana postavka. Pevanje je lose, pogotovu u nekim deonicama, mlitavo, jadno, razocarajuce... A produkcija... Mislim, tesko je oceniti preko TV-a, ali prvi utisak - lose bre! Sve u svemu IMHO - promasaj.
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Aranzman mi je odlican ali produkcija preuredna i preocekivana. Doduse,jednom sam cuo ali mislim da drugacije necu misliti ni kad ponovo cujem. Sve u svemu,meni je to jos uvijek domaca muzika...
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ok, jasno mi je ko je komponovao, aranzirao itd... Na dobrom je putu da proda oba primerka... I disk i kasetu.
![]() A gde je album sniman i miksan!? Kod Georgieva ili...?
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 15-07-2007 at 11:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ne bih ja bio tako ostar, bar na osnovu te jedne koju sam cuo na TV, to je vise nego korektno, sve dobro zvuci, bar na TV, jedino mozda nema previse "testisa" ali to je i normalno obzirom na pol, zar ne?
To sto kazete da nije Bog zna koliko originalno, pa malo je danas originalnih stvari, velika vecina je "vec vidjena", a bas sam se neprijatno iznenadio sto najzesci kriticari na ovom threadu nisu u stanju ni blizu da pridju aranzerski i producentski ovom projektu koji tako bezdusno kritikuju... (doduse ne moras da budes koka da bi znao sta je mucak, ali ne treba preterivati)
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Moj post tice se celog albuma, generalno, a ne prvog singla. To je definitivno najpitkija pesma na albumu i nije neinteligentan potez sto je i najava istog, tj. prvi singl! PRICE (teme textova i izvedba) na albumu su mi kisele, a ne aranzmani i ostalo. To je korektno... Ni manje , a ni vise od toga.
Ovo nije post pravdanja, niti odgovor na Slobin post (ne znam na koga se ovog puta odnose njegove "prikrivene, indirektne komparacije i osude"), vec pojasnjenje o kom sam segmentu ploce "progovorio". Poslusajte album... Pravi elixir mladosti ![]() ![]() Ok, nikad nije kasno da se... Pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mislim da se Slobin reply odnosio vise na mene, bar u prvom delu.
Mada ni ja nisam rekao da su aranzmani losi, nego tipicni i vec vidjeni za ovakve pesmice (opet pricam samo o prvom singlu). A sto se testisa tice, ne verujem da ih Beyonce ima, pa opet zvuci daleko bolje od ovoga.Ocekivao sam mnogo vise od samog vokala. A vidim da je neko nasao i nesto smesno u mom prvom postu, pa me je citirao i u drugoj temi.Verovatno visak slobodnog vremena uz kompjuter... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Madonna novi album | DaBear | Razno | 46 | 31-03-2009 11:43 PM |
AC/DC novi album razvalio!! | DaBear | Razno | 22 | 17-12-2008 02:56 PM |
LEBISOL - novi album | Bitch | Razno | 81 | 13-11-2008 03:54 PM |
NiN novi album | Dushan_S | Razno | 5 | 21-02-2007 09:31 PM |
Massimo - novi album | Pedja | Razno | 11 | 11-04-2005 02:32 PM |